Tgrt Haber

Kubilay Aka'dan Mert Ramazan Demir'e: Rakibimi güçlü isterim

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
01 Şubat 2024 09:25 - Güncelleme : 01 Şubat 2024 09:34

Daha önce gerginlik yaşadığı Mert Ramazan Demir ile ilgili katıldığı programda konuşan Kubilay Aka, “Rakibimi güçlü isterim" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.

Kubilay Aka​, yakın arkadaşı Mert Yazıcıoğlu’nun Afra Saraçoğlu​ ile birlikte olduğu dönemde, genç oyuncunun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir​ ile büyük bir gerginlik yaşamış ve bu olay uzun süre gündemi meşgul etmişti.

Eser Yenenler​'in programına katılan Kubilay Aka, yaşanan tartışmanın hatırlatılması üzerine, "Ben arkadaşlarıma çok düşkünümdür. 'Kimse üzülmesin' derken bazı şeylere dahil oldum" ifadeleriyle çıkan 'kavga' iddialarını doğrulamıştı.

Kubilay Aka'dan Mert Ramazan Demir'e: Rakibimi güçlü isterim

KUBİLAY AKA VE MERT RAMAZAN DEMİR GERGİNLİĞİ

Berfu Yenenler’in sunuculuğunu üstlendiği programda Kubilay Aka'ya "Sınıfın güzel kızına aşk benimle rekabet edebileceğini sanan sinsi diğer çocuk" tanımı için bir ünlü seçmesi istendi ve ilk olarak Mert Ramazan Demir’in fotoğrafı gösterildi. Kubilay Aka, Mert Ramazan'ın resmini görünce "ofansif" dedikten sonra "rakibimi güçlü isterim" diyerek Kaan Urgancıoğlu'nu seçti.

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...