Tgrt Haber

Kübra dizisinin tanıtımı için yapılan reklam jest sanıldı, gerçek kısa sürede anlaşıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
19 Ocak 2024 10:04 - Güncelleme : 19 Ocak 2024 10:04

Çağatay Ulusoy'un başrolünde yer aldığı yeni Netflix dizisi Kübra bugün platformda yayınlandı. Dizinin tanıtımı için ise ilginç bir çalışma yapıldı.

Çağatay Ulusoy​, Aslıhan Malbora​, Ahsen Eroğlu, Nazan Kesal, Cihan Talay, Aytek Şayan ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın yer aldığı Kübra​ dizisi için, gökyüzüne dronelarla "Sen farklısın Kübra" yazıldı. 

YAPILAN REKLAM YANLIŞ ANLAŞILDI 

Gökyüzüne yazılan mesajın Netflix​ reklamı olduğunu anlamayan kişiler o mesajı bir erkeğin sevdiği kadına yaptığı jest zannettiler. Gerçek ise kısa sürede anlaşıldı.

Kübra dizisinin tanıtımı için yapılan reklam jest sanıldı, gerçek kısa sürede anlaşıldı

KÜBRA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Gökhan, İstanbul’un arka mahallelerinin birinde yaşayan, hayatının aşkıyla evlenmek için yaşamını yoluna koymaya çalışan sıradan bir gençtir. Bu sıradan hayatı; üyesi olduğu sanal bir uygulamada, Kübra isimli hesaptan gelen bir mesajla değişmeye başlar: “Sen farklısın!”. Gökhan başta önemsemediği bu mesajın ne anlama geldiğini de, kendisine attığı mesajlarla ona kimsenin bilmediği, beklenmedik olaylar hakkında birtakım bilgi ve uyarılar veren Kübra’nın kim olduğunu da zamanla anlar.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...