Tgrt Haber

Kübra Ece'nin sır ölümüyle ilgili çarpıcı 'Brezilyalı kız' detayı

01 Şubat 2022 09:52 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 00:47
Kübra Ece'nin sır ölümüyle ilgili çarpıcı 'Brezilyalı kız' detayı

TRT 1’de yayınlanan bir yarışma programıyla ünlenen Kübra Ece, 4. Kattan düşerek hayatını kaybetti. Şüpheli ölümle ilgili ekipler, evde bulunan 7 kişinin ifadesine başvurdu. Kıskançlıktan dolayı tartıştığı ve sinirlenerek atladığı iddia edildi.

İstanbul Avcılar’da gerçekleşen olayda, TRT 1’de yayınlanan bir yarışma programı ile ünlenen Kübra Ece, henüz bilinmeyen bir şekilde 4. kattan düştü.  Ece’nin aşağıya düştüğü gören vatandaşlar hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, vatandaşları uzaklaştırarak önlem aldı.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinden yapılan Kübra Ece, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. İnceleme yapan ekipler, olay sırasında evde bulunan M.Ö., M.E.Ş., M.E.Ş., A.Ç., M.A.Ş.,H.A ve yabancı uyruklu L.M.R.C. polis ekipleri tarafından ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kübra Ece'nin sır ölümüyle ilgili çarpıcı 'Brezilyalı kız' detayı
Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

KRİZE GİRDİ, ATLADI

Emniyette alınan ilk ifadelerde, Kübra Ece’nin erkek arkadaşı olduğu öğrenilen M.E.Ş. ile kıskançlıktan dolayı tartıştıkları ve sinirlenerek atladığını söylendiği öğrenildi. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor. 

İddialara göre Ece’nin eski erkek arkadaşı M.E.Ş’nin Brezilyalı bir kadınla yeni bir ilişkiye başladığını öğrenince sinir krizi geçirdiği belirtildi.

Kübra Ece'nin sır ölümüyle ilgili çarpıcı 'Brezilyalı kız' detayı

Öte yandan Kübra Ece’nin yakın arkadaşları ölüm haberini alınca sinir krizine girdi. Sosyal medyada Ece’nin çocukluk arkadaşı olduğunu iddia eden Nursel Alağaş adlı bir kadın, “Kübra benim çocukluk arkadaşım. Ölümünden sadece üç dört evvel dünyayı eleştirdik güçlük hayallerimizi konuştuk” dedi.

“GÜÇLÜ BİRİYDİ, BUNU YAPMAZDI”

Açıklamalarına devam eden Alağaş, "O kendini soğuk bir zemine teslim edecek kadar aklını yitirecek noktaya gelmez, o güçlü biriydi. O bu konuşmamızda bile umudundan bahsediyordu. Bugün cenazesinde üstüne atılan o toprağı tüm ciğerimde hissettim” ifadelerini kullandı.

 

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...