Tgrt Haber

Kürekle köpeklere yapılan işkenceye ünlülerden büyük tepki: Serengil Cumhurbaşkanı’na seslendi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
25 Kasım 2022 11:05 - Güncelleme : 25 Kasım 2022 11:26
Kürekle köpeklere yapılan işkenceye ünlülerden büyük tepki: Serengil Cumhurbaşkanı’na seslendi!

Konya Büyükşehir Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ndeki bir görüntü Türkiye’yi ayağa kaldırdı. Bir görevlinin elindeki kürekle köpeğin başına vurarak öldürmesi görüntülerinin sosyal medya hesaplarından yayınlanmasının üzerine gündem olan görüntülere ünlü dünyasında da büyük tepkiler geldi.

Konya​'daki bir barınakta köpeğe uygulanan vahşetin görüntüleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Halk tarafından öfke oluşturan görüntülere ünlülerden de tepki gecikmedi. Barınaktaki görevlinin elindeki kürekle bir köpeğe vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen görüntülere tepki gösteren ünlülerden Seren Serengil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek "Siz bu vahşeti yapanlara gerekeni yapacaksınız" dedi.

SORUŞTURMA BAŞLADI

Konya Büyükşehir Belediyesi konuyla ilgili açıklama yaptı.  Açıklamaya göre, Hayvan Rehabilitasyon Merkezi'ndeki görevlinin bir köpeğe elindeki kürekle vurarak ölümüne neden olduğu iddia edilen kişilerle ilgili soruşturma başlatıldı.

SEREN SERENGİL, CUMHURBAŞKANI’NA SESLENDİ

Ünlü sunucu Seren Serengil, görüntülerinden ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Serengil, şu sözlerle tepkisini belirtti: "Ay kalbim duracak, öleceğim şimdi. Herkesin uyandırın ne olur. Köpeklerin başına vura vura öldürüyorlar ne olur dökülelim sokaklara artık ne olur. Hayvanın kafasına kürek vura vura öldürdüler bu aşağılıklar. Allah belanızı versin, geberin. Allah korkusu olan herkes çıksın sokaklara. Allah belanızı versin, delireceğim. Allah belanızı versin. Cumhurbaşkanım ben biliyorum siz bu vahşeti yapanlar için gerekeni yapacaksınız. Kürekle kafalarına vura vura köpekleri öldürdüler. Bu caniler hapse girmeli. Konya Belediyesi suçludur"

Kürekle köpeklere yapılan işkenceye ünlülerden büyük tepki: Serengil Cumhurbaşkanı’na seslendi!

GÖRÜNTÜ ÜNLÜLERDEN BÜYÜK TOPLADI

Sosyal medyanın gündemine oturan görüntülere ünlü isimler de sessiz kalmadı. Akıl almaz görüntüler için gerekenin yapılması gerektiğini belirten ünlüler, tepkilerini sosyal medya üzerinden paylaştı.

ÖMÜR GEDİK

"Sadece Konya değil tüm Türkiye ses vermeli bu kötülüklere, bu zulme… Susmayın arkadaşlar, iş çığırından çıktı artık…"

OĞUZHAN UĞUR

"Oğlum ben ne izledim az önce? Hani psikopat desen, kişinin şahsına sinirlensen o da değil. Bir sürü insan var orada. Anket yapsan yüzdeye girerler. İnanılmaz. "

CELİL NALÇAKAN

"Konya'da, Mamak'ta barınaklarda çekilen videoları izlediniz mi? Ben az önce izledim! Bu vahşeti, bu katliamı yapana, yaptırana, göz yumana, ses çıkarmayana, haram olsun aldığı her nefes."

FIRAT ALBAYRAM

"İnsanın aklı almıyor o kadar çalışan rahatlıkla izliyor ve o kadar alışmışlar ki .. iğrenç nasıl insanlarla yaşıyoruz..."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...