Tgrt Haber

Yapım şirketinden Kurtlar Vadisi açıklaması geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
21 Şubat 2024 10:14 - Güncelleme : 22 Şubat 2024 12:26
Yapım şirketinden Kurtlar Vadisi açıklaması geldi

Yeni adıyla Kurtlar Vadisi dizisinin tekrar dijital kanalda yayınlanacağı iddiasına yapım şirketinden açıklama geldi. Merakla dizinin yeniden yayınlanmasını bekleyen izleyicilere kötü haber geldi.

Kurtlar Vadisi​ dizisinin kısa zamanda Exxen​'de yeni adıyla yayınlanacağı iddia edilmişti. Yapım şirketinden çıkan haberlerle ilgili ilk açıklama geldi. Haberleri yalanlayan şirket, Necati Şaşmaz​ ve yapımcının açıklamalarının dikkate alınması konusunda uyarıda bulundu.

KURTLAR VADİSİ'NİN YAPIMCISINDAN ÜZEN HABER​ GELDİ 

Çıkan haberler sonrası açıklama yapan şirket, “Yakın zamanda birtakım internet haber sitelerinde yapılan haberler ve sosyal medya hesaplarında yapılan paylaşımlar neticesinde aşağıdaki açıklamayı yapma gereği hasıl olmuştur. Yapılan haberler ve paylaşımlarda “Kurtlar Vadisi” dizisinin yeni bölümleri ile ekranlara döneceği, oyuncu kadrosunun ve yayınlanacağı platformun belirlenmiş olduğu şeklinde ibareler yer almaktadır. Öncelikle ve önemle belirtmek isteriz ki yapılan haberler ve paylaşımlar gerçeği yansıtmamaktadır. Konuyla alakalı tekzip ilgililerine iletilmiştir. “Kurtlar Vadisi” dizisinin ekranlara döneceği zaman, kadro ve platform hakkındaki haberleri ve gelişmeleri kaynağından öğrenmek adına sadece yapımcı olan şirketimizin ve Necati Şaşmaz’ın yapacağı açıklamaları dikkate almanızı rica ederiz.” ifadelerine yer verdi. 

''Kurtlar Vadisi'' sevinci kursaklarda kaldı! - 1. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...