Tgrt Haber

Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ü yepyeni bir diziyle ekranlara dönüyor: Bu kez sevenlerini ters köşe yapacak!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Kasım 2022 14:43 - Güncelleme : 28 Kasım 2022 15:45
Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ü yepyeni bir diziyle ekranlara dönüyor: Bu kez sevenlerini ters köşe yapacak!

Bir zamanlara damga vuran Kurtlar Vadisi dizisindeki İskender Büyük karakteriyle tanıdığımız usta oyuncu Musa Uzunlar, ekranlara geri dönüyor. Rol aldığı tüm projelerle başarısını kanıtlayan usta oyuncu, uzun bir sürenin ardından “Hayatımın Şansı” isimli diziyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Kurtlar Vadis dizisindeki İskender Büyük karakteriyle hafızalara kazınan Musa Uzunlar, uzun süredir birlikte oldukları ekranlardan uzaktaydı. Usta oyuncu, şimdilerde yeni bir dizi projesi için seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 'Hayatımın Şansı' isimli dizide rol alacak olan usta oyuncu, beklenenin aksine aksiyon içerikli ve mafyanın oynadığı dizide rol almayacak. Uzunlar, bu kez dram​ dizisiyle karşı karşıya gelecek.

UZUNLAR, BU KEZ SEVENLERİNİ TAM ANLAMIYLA TERS KÖŞE YAPACAK

'Hayatımın Şansı' isimli diziyle ekranlara verir olan Musa Uzunlar için gazeteci Arif Hür, yazısında şu ifadelere yer verdi: " Kurtlar Vadisi​ Pusu'da ve Kurtlar Vadisi Gladio sinema filminin canlandırdığı İskender Büyük karakteri ile geniş çevrelerce sevilen Musa uzunlar, televizyon ekranlarında son olarak' Bir Annenin Günahı' adlı dizide rol almıştı. Uzunlar, Fox TV'de yayınlanacak 'Hayatımın Şansı' adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Başrollerini Alican Yücesoy ve Şifanur Gül'ün paylaşacağı dizi, küçük kızıyla birlikte hayata tutunmaya çalışan ve bir üçgenle sınanan Yunga'nın çecresini esas alacak. Asıl ilgi çekici bilgiye gelecek olursak; Bugüne kadar genellikle aksiyon ve mafya dizilerinde görmeye alıştığımız Musa Uzunlar'ı bu defa dram dozu yüksek bir projede izleyeceğiz. Hakkında sosyal ortamlarda 'mafya babası rolü için doğmuş' benzetmeleri yapılan Uzunlar, bu kez onları tam anlamıyla ters köşe yapacak..." dedi.

Kurtlar Vadisi'nin İskender Büyük'ü yepyeni bir diziyle ekranlara dönüyor: Bu kez sevenlerini ters köşe yapacak!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...