Tgrt Haber

Kuruluş Osman dizisinde beklenmedik ayrılık! İlk bölümden beri vardı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
15 Şubat 2024 16:33 - Güncelleme : 15 Şubat 2024 16:38
Kuruluş Osman dizisinde beklenmedik ayrılık! İlk bölümden beri vardı

Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı Kuruluş Osman dizisinde yeni katılan oyuncular kadar ayrılıklar da gündem oldu. Dizide Bayındır Bey rolünü oynayan Deniz Hamzaoğlu, ekibe veda edecek.

Burak Özçivit'li Kuruluş Osman​ dizisine Tacettin Noyan karakteriyle Melih Çardak dahil olurken, dizinin önemli karakterlerinden Bayındır Bey'in ayrılık haberi de geldi. 

KURULUŞ OSMAN DİZİSİNDE AYRILIK 

Dizide Bayındır Bey rolünü oynayan Yeşilçam​'ın usta oyuncusu Hayati Hamzaoğlu'nun oğlu Deniz Hamzaoğlu, “Kuruluş Osman” ekibine 149. bölümde veda edecek. Tiyatro oyununa ağırlık verecek oyuncunun yeni projesi şimdiden merak konusu oldu. 

Kuruluş Osman dizinde beklenmedik ayrılık! İlk bölümden beri vardı - 1. Resim

DENİZ HAMZAOĞLU KİMDİR?

24 Kasım 1979, doğumlu Deniz Hamzaoğlu, Anadolu Üniversitesi kamu yönetimi, İstanbul Üniversitesi arkeoloji, Selçuk Üniversitesi radyo, televizyon ve sinema bölümlerine kaydoldu. Öğrenciliği sırasında müzik gruplarında gitar çaldı. Konya Devlet Tiyatrosu, Antalya Devlet Tiyatrosu ve Antalya Şehir Tiyatrosu’nda oyuncu ve yönetmen yardımcısı olarak çalıştı. Tatlı Küçük Yalancılar, Aile Arasında ve Halka gibi yapımlarda yer alan oyuncu, son olarak Kuruluş Osman dizisinde rol aldı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...