Tgrt Haber

Kuş Uçuşu ekibi yemekte buluştu! İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'dan iltifat yağmuru geldi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
14 Aralık 2023 09:48 - Güncelleme : 14 Aralık 2023 09:48
Kuş Uçuşu ekibi yemekte buluştu! İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'dan iltifat yağmuru geldi

İlk sezonu büyük ilgi gören Kuş Uçuşu dizisinin 2. sezonu için ekip yemekte buluştu. Yakın arkadaş olduklarını bilinen Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol gece boyu birbirini övdü.

İlk sezonu büyük ilgi gören “Kuş Uçuşu”nun 2. sezonu öncesi dizinin oyuncuları; İbrahim Çelikkol​, Birce Akalay​, İrem Sak, Miray Daner​ ve Şifanur Gül ekip yemeğinde buluştu.

İBRAHİM ÇELİKKOL VE BİRCE AKALAY BİRBİRİNİ ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ 

14 Aralık Cuma günü vizyona girecek Kuş Uçuşu​ 2 dizisinin oyuncu kadrosu dün akşam gerçekleşen yemekte bir araya geldi. Miray Daner, Birce Akalay, İbrahim Çelikkol, İrem Sak ve Şİfanur Gül’ün de hazır bulunduğu gecede, Akalay’ın Çelikkol için “O birazcık normalin dışına bir adam olduğu için genel olarak genel olarak çok bulunmuyor. O yüzden ne yapımcı, ne de başka bir sektörde çok karşılaşabileceğimi düşünmüyorum” demesi üzerine İbrahim Çelikkol ise, "O benim en kıymetlim en değerlim hayatımın içinde de öyle" karşılığını verdi.

Kuş Uçuşu ekibi yemekte buluştu! İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'dan iltifat yağmuru geldi

KUŞ UÇUŞU KONUSU NEDİR?

Kuş Uçuşu 2. sezonu bugün (14 Aralık 2023 Perşembe) Netflix izleyicisi ile buluşacak. Meriç Acemi'nin senaryosunu yazdığı, Koray Kerimoğlu'nun ise yönetmen koltuğuna oturduğu Kuş Uçuşu’nun konusu ise; Aslı büyük bir hırsla işin başına geçerken, Lale ise yaşadığı büyük hayal kırıklığıyla kendi kabuğuna çekilip kendini eve hapseder. Kısa bir dinginlikten sonra ise iki rakip kozlarını paylaşmak için harekete geçecek.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...