Tgrt Haber

Kylie Jenner servetine servet katıyor! Giyim markası 1 saatte tükendi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Daily Mail
06 Kasım 2023 10:52 - Güncelleme : 06 Kasım 2023 10:53
Kylie Jenner servetine servet katıyor! Giyim markası 1 saatte tükendi

Üst üste beş kez Forbes listesinde kendi servetini edinen en genç milyarder olmayı başaran Kylie Jenner kozmetik markasından sonra giyim sektörüne de el attı.

Çıkardığı kozmetik​ ürünleriyle servetine servet katan genç isim Kylie Jenner bu sefer ise moda​ dünyasına el attı. Çıkardığı giyim​ markası yok satan Jenner,  ilk 1 saat içinde rekor satışa ulaştı.

ÜRÜNLER 1 SAATTE TÜKENDİ

26 yaşındaki reality şov yıldızı Kylie milyar dolarlık güzellik markasının yanına bir de giyim markası ekledi. Vegan deriden üretilen markanın ürünleri satışa çıkar çıkmaz tükendi. Jenner'ın ürünleri  1 saatte rekor satışa ulaşan ürünler,  1 milyon doları aşmayı başardı.

Kylie Jenner servetine servet katıyor! Giyim markası 1 saatte tükendi

YILIN MARKA YENİLİKÇİSİ ÖDÜLÜ’NÜ KAZANDI

Toplamda koleksiyonda 12 parça bulunuyor ancak trençkot, mini elbise, eldiven gibi ürünler tükendi. Geçtiğimiz günlerde Wall Street Journal gazetesi tarafından düzenlenen törende Yılın Marka Yenilikçisi ödülünü alan Kylie Jenner "Her zaman güzellik ve modayı sevdim. Kurduğum markalarımın ve bugün açılan markam Khy'nin başarılarıyla fark edilmesi benim için çok özel" demişti.

 

Kaynak: Daily Mail
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...