Tgrt Haber

La Casa De Papel oyuncusu Pedro Alonso: İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri

14 Mart 2022 17:29 - Güncelleme : 14 Mart 2022 17:34
'La Casa De Papel'de 'Berlin'i yeni tarzıyla gündem oldu.

İzlenme rekorları kıran İspanyol dizisi 'La Casa De Papel'de 'Berlin' karakteriyle bilinen Pedro Alonso, İstanbul'a geldi. İspanyol oyuncuyu yeni imajıyla görenler tanımakta güçlük çekti. Alonso, İstanbul’a övgüler yağdırdı.

'La Casa De Papel'de 'Berlin'i yeni tarzıyla gündem oldu.

Dünya çapında büyük izlenme oranlarına sahip olan İspanyol dizisi 'La Casa De Papel'de 'Berlin' karakteriyle bilinen Pedro Alonso, objektiflere yansıdı.

'Berlin' karakteriyle dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Pedro Alonso, Paris'ten İstanbul'a geldi. Kız arkadaşı Tatiana'yla birlikte İstanbul'a gelen 50 yaşındaki oyuncu, arkadaşı Erkan Şen ile Boğaz'daki bir restoranda yemek yedi.

İmaj değişikliğine giden Pedro Alonso'nun sakallarını uzattığı görüldü. Alonso, son haliyle hayranları tarafından tanınmakta güçlük çekti.

‘DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEHRİ’

Alonso, “Türk yemeklerini ve İstanbul’u çok özlemiştim. Geçtiğimiz aylarda kitabım için gelmiştim, şimdi de İstanbul ve Boğaz'ın tadını çıkarmak için geldim. Bence İstanbul dünyanın en güzel şehirlerinden biri” dedi.

'TÜRKLER ÇOK TATLI'

İspanyol yıldız, geçtiğimiz günlerde Taksim'deki bir otelde düzenlenen basın toplantısında soruları cevaplamıştı. Türkiye'ye ikinci kez geldiğini belirten ünlü oyuncu, "Sokağa çıktığında Türklerle büyük bir akış yaşıyorum. Benim hissim bu, hemen bir bağlantı kurduğunu düşünüyorum. Uzun bir süre kalabileceğimiz bir yer. Türkler çok tatlı" demişti.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...