Tgrt Haber

La Casa De Papel'in yıldızı Itziar Ituno'dan Gazze mesajı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
11 Aralık 2023 16:45 - Güncelleme : 11 Aralık 2023 16:57
La Casa De Papel'in yıldızı Itziar Ituno'dan Gazze mesajı

La Casa de Papel dizisinde Lizbon karakteriyle tanınan Itziar Ituno, İspanya'da Gazze’ye destek amacıyla düzenlenen gösteriye katılarak Gazze'de derhal ateşkes yapılması çağrısında bulundu.

La Casa de Papel dizisinde Müfettiş Raquel karakterini oynayan İspanyol oyuncu Itziar Ituno, Guernica şehrinde katıldığı gösteride Filistin'e destek vererek ateşkes ilan edilmesi çağrısında bulundu.

LA CASA DE PAPEL OYUNCUSUNDAN GAZZE MESAJI 

Filistin’e dayanışma çağrısında bulunan oyuncu Itziar, gösteride konuşma yaparak, "İşgal ettiğiniz Filistin toprakları bizim de topraklarımızdır. Katlettiğiniz her Filistinli çocuk bizim de çocuklarımızdır. Biz bu soykırıma seyirci kalmayacağız" dedi. Itziar Ituno, sosyal medya hesabından da İsrail'in katliamlarını kınayan paylaşımlar da bulunuyor.

La Casa De Papel'in yıldızı Itziar Ituno'dan Gazze mesajı

ITZIAR ITUNO KİMDİR?

18 Haziran 1974 doğumlu Itziar Ituño, Bask kökenli İspanyol dizi, sinema ve tiyatro oyuncusu. İspanyol yapımı La casa de papel dizisinde canlandırdığı Raquel Murillo karakteriyle tanınır. Oyuncu ilk olarak 1997 yılında rol aldığı Agur Olentzero, filmiyle oyunculuğa adım attı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...