Tgrt Haber

Lenfoma ile mücadele eden Arka Sokaklar’ın Volkan Komiseri’nden müjdeli haber!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Eylül 2022 10:35 - Güncelleme : 07 Eylül 2022 10:50
Lenfoma ile mücadele eden Arka Sokaklar’ın Volkan Komiseri’nden müjdeli haber!

Geçen sene lenf kanserine yakalanan ve Arka Sokaklar’daki kariyerine ara veren oyuncu Boğaç Aksoy’dan sevindirici haber geldi. Aksoy, geçen sene yakalandığı lenf kanserini yendiğini sosyal medya hesabı Instagram üzerinden sevenleriyle paylaştı.

Katıldığı Best Model Of Turkey yarışmasında adını duyuran 32 yaşındaki Boğaç Aksoy, geçen yıl rol aldığı Arka Sokaklar​ dizisindeki Volkan Komiser rolüyle büyük bir hayran kitlesine ulaştı. Geçen yıl lenfoma​ kanserine yakalandığını öğrenen Aksoy, Arka Sokaklar’a ara verdi ve tedaviye başladı. Sonrasında oyunculuğu bıraktığını açıklayan Aksoy, Fethiye’ye yerleştiğini Instagram hesabından şu şekilde duyurmuştu: "Hastalık sürecimde doktorumun bana temiz hava olan bir yerde yaşamalısın tavsiyesi üzerine İstanbul’dan taşınmaya karar verdim. Fethiye’ye taşınmak, burada bir şeyler yapmak uzun zamandır hayalimdi. Bunu gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Artık Fethiyeli oldum diyebilirim"

Lenfoma ile mücadele eden Arka Sokaklar’ın Volkan Komiseri’nden müjdeli haber!

''BUGÜN HAYATIMIN EN HEYECANLI, EN ANLAMLI GÜNÜYDÜ''

Ünlü oyuncu Boğaç Aksoy, sevenlerine müjdeli haberi şu sözlerle verdi: ''Sevgili dostlarım bugün hayatımın en heyecanlı, en anlamlı günüydü sanırım. Uzun bir tedavi sürecinin ardından sonunda uzun zamandır beklediğim ‘’tertemiz, iyileştin’’ kelimelerini doktorumdan duydum. Kontrollerim ara ara devam edecek ama ilaç günlerim sona erdi. Bana bunca zaman destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bu hastalık bana çok şey öğretti, çok şey kazandırdı, insan da kaybettirdi ama çok dost kazandırdı. Bu benim için yeniden doğuş hikayesiydi. Allah bu mücadeleyi veren herkese ve ailesine güç, kuvvet, sabır ve şifa versin. İyi ki varsınız. Geri geliyorum!''

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...