Tgrt Haber

Leyla ile Mecnun dizisi gündem oldu: Erdal Bakkal’ın Arapça tabelasına tepki yağdı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
19 Eylül 2022 17:04 - Güncelleme : 19 Eylül 2022 17:37
Leyla ile Mecnun dizisi gündem oldu: Erdal Bakkal’ın Arapça tabelasına tepki yağdı

İlk bölümleri 2011 senesinde TRT ekranlarında yayınlanan ve kısa zamanda büyük bir hayran kitlesine ulaşan Leyla ile Mecnun dizisi, şimdilerde Exxen’deki yeni bölümleriyle seyirci karşısına çıkıyor. Dizinin önemli karakteri Erdal Bakkal’ın tabelasının son bölümlerde Arapça olarak ekrana yansıması gündem oldu.

Gündeme dair göndermeleriyle bilinen Leyla ile Mecnun  dizisinin son bölümlerinde tartışılan bir sahne gündem oldu. Başrollerini Ali Atalay, Cengiz Bozkurt​ ve Serkan Keskin’in paylaştığı dizide bazı mahalle ve iş yerlerinde Arapça tabelaların olması tartışma konusu oldu. Erdal Bakkal’ın tabelasının üzerinde Arapça yazıya yer verilmesi ise sosyal medyada gündem oldu. 

Leyla ile Mecnun dizisi gündem oldu: Erdal Bakkal’ın Arapça tabelasına tepki yağdı

ARAPÇA TABELA TARTIŞMASI

Hayranları tarafından sevilerek izlenen Leyla ile Mecnun  dizisinin Exxen’de yayınlanan yeni bölümleri sosyal medyada tartışma çıkardı. Son dönemde İstanbul'un Esenyurt, Başakşehir, Esenler, Bağcılar gibi ilçelerinde yaşayan mültecilerin olduğu mahallelerde Arapça tabelaların olmasından kaynaklı bir göndermede bulunan Leyla ile Mecnun dizisindeki başka bir sahnede ise 1 TL'nin 15 Euro olduğu ve Mecnun'un sık sık Almanya'ya alışverişe gittiği ifade edildi. Dizinin bu sahneleri sosyal medyada gündem oldu. Bazı kullanıclar sahneye itiraz etti. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...