Tgrt Haber

Lise Defteri oyuncuları 20 yıl sonra buluştu! Yıllar sonra gelen itiraf şaşırttı!

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT HABER
17 Nisan 2023 15:07 - Güncelleme : 17 Nisan 2023 15:58
Lise Defteri oyuncuları 20 yıl sonra buluştu! Yıllar sonra gelen itiraf şaşırttı!

2003 yılında yayınlanmaya başlayan Emret Komutanım dizisinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen tekrarları iyi reyting alıyor. Dizide ünlenen Arda Kural ve Şebnem Schaefer yıllar sonra TikTok'ta bir araya geldi.

Emret Komutanım ve Lise Defteri'nde beraber rol alan Arda Kural​ ve Şebnem Schaefer'ın yıllar sonra bir araya gelmesi sevenlerini heyecanlandırdı. Uzun süredir herhangi bir projede yer almayan oyuncular TikTok​'ta buluştu. 

LİSE DEFTERİ OYUNCULARI YILLAR SONRA TKTOK'TA BULUŞTUI!

Bir döneme damgasını vuran dizilerden Lise Defteri ve Emret Komutanım halen tekrar bölümleriyle de severek izleniyor. Bu isimler arasında Ediz karakterini oynayan Arda Kural​ ve Aylin'i oynayan Şebnem Schaefer da vardı. Daha sonra Emret Komutanım dizisinde beraber rol alan ikili yıllar sonra TikTok​'ta bir araya geldi.  43. yaş gününü TikTok​ canlı yayını açarak kutlayan Arda Kural​'ın yayınına Şebnem Schaefer sürpriz yaparak katıldı. Yıllar sonra tekrar bir araya gelen ikilinin canlı yayındaki keyifli anları izlenme rekoru kırdı.

Lise Defteri oyuncuları 20 yıl sonra buluştu! Yıllar sonra gelen itiraf şaşırttı!

CANLI YAYINDA İTİRAFLAR HAVADA UÇUŞTU!

Uzun uzun sohbet eden ikiliden Şebnem Schaefer, Arda Kural​'ı Lise Defteri'nde oldukça havalı ve ukala bulduğunu ancak daha sonra Emret Komutanım dizisinde de çok sevdiğini itiraf etti. 

 

 

 

Kaynak: TGRT HABER
Sonraki Haber Yükleniyor...