Tgrt Haber

Londra’da görüntülenen Mehmet Dinçerler, yeni bir birlikteliğe yelken açtı!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber, NTV
27 Eylül 2023 11:40 - Güncelleme : 27 Eylül 2023 11:46
Londra’da görüntülenen Mehmet Dinçerler, yeni bir birlikteliğe yelken açtı!

Ünlü şarkıcı Hadise ile 5 aylık evliliğini geçtiğimiz yıl sonlandıran iş insanı Mehmet Dinçerler, boşanmanın ardından yeni kız arkadaşıyla ilk kez Londra’da görüntülendi.

30 Nisan 2022’de ünlü şarkıcı Hadise​ ile nikah masasına oturan Mehmet Dinçerler​, 5 ay sonra boşanmıştı. Birbirlerine ara ara göndermede bulunan Hadise ve Dinçerler’in tekrar barışacakları konuşulurken ünlü şarkıcı ''Bazıları eskilere takıldığımızı düşünüyorlar. Bizde bir kitap iki kere okunmaz" diyerek konuyu kapatmıştı. 

Londra’da görüntülenen Mehmet Dinçerler, yeni bir birlikteliğe yelken açtı!

LONDRA​ SOKAKLARINDA GEZERKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Tüm bunlardan sonra Mehmet Dinçerler yeni kız arkadaşıyla Londra'da görüntülendi. NTV’den aktarılanlara göre; Alışveriş çıkışı yakalanan çift, elinde torbalarla objektiflere yansıdı. Öte yandan Dinçerler'in yeni kız arkadaşının adının Tuana Hayfavi olduğu öğrenildi. Kısa süre önce tanışan çiftin, beraberliğin daha taze olduğu da gelen bilgiler arasında. Sosyal medyada Dinçerler’i yeni kız arkadaşıyla görenler ise "Dinçerler de bir kitabı iki kere okumuyor" diyerek Hadise'ye gönderme yaptı. 

Kaynak: TGRT Haber, NTV
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...