Tgrt Haber

Mabel Matiz Altın Kelebek ödülünü satışa çıkardı, ilanı görenler şaştı kaldı

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
18 Aralık 2023 11:01 - Güncelleme : 18 Aralık 2023 11:13
Mabel Matiz Altın Kelebek ödülünü satışa çıkardı, ilanı görenler şaştı kaldı

Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, 2019'da Altın Kelebek yarışmasında verilen ödülü bir online satış platformunda satılığı çıkardı. Ödülü, "Sadece bir kere ele alındı, çizik bile yok" notuyla satışa çıkaran Matiz'in ilanını görenler şaştı kaldı.

Reynmen​'in Altın Kelebek Ödül Töreni'nde bu yıl ödül alamayınca 2020 yılında aldığı ödülü çöpe atmasının ardından Türkiye'nin gündemine oturan bir tepki de Mabel Matiz​'den geldi. Matiz 2019'da kendisine 'En İyi Klip' dalında verilen Altın Kelebek Ödülü’nü online satış platformu üzerinden 5 TL’ye satışa çıkardı.

"İLK GÜNDEN BERİ KOLİDE DURUYOR"

Ünlü sanatçı "Sahibinden satılık, kelepir Altın Kelebek" başlığını verdiği ilanın detaylarında ise “Altın Kelebek Ödül sadece bir kere ele alındı. Alındığı günden beri kolide duruyor, çiziği bile yok. En iyi klip, 2019… Toplu satın alım için mesaj atabilirsiniz” ifadelerine yer verdi.

İşte Mabel Matiz'in sosyal medyada gündem olan o ilanı:

Mabel Matiz Altın Kelebek ödülünü satışa çıkardı, ilanı görenler şaştı kaldı

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...