Tgrt Haber

Ölümden dönmüştü! Dünyaca ünlü yıldız Madonna, doğum gününü bir Türk’le kutladı…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
20 Ağustos 2023 13:40 - Güncelleme : 20 Ağustos 2023 14:53
Ölümden dönmüştü! Dünyaca ünlü yıldız Madonna, doğum gününü bir Türk’le kutladı…

24 Haziran günü bakteriyel enfeksiyon nedeniyle hastaneye kaldırılan ve ve günlerce yoğun bakımda kalan Madonna, ölümden dönmüştü. Dün 65’inci yaşını kutlamak için Lizbon’a giden Madonna, yanına yakın arkadaşı Türk fotoğrafçı Mert Alaş’ı da aldı.

Dünyaca ünlü yıldız Madonna, bakteriyel enfeksiyon nedeniyle 24 Haziran’da yoğun bakıma alınmış ve entübe edilmişti. Hastalığını atlatarak taburcu olan Madonna sağlığına kavuşmasını ve 65’inci yaşına girişini Portekiz’in başkenti Lizbon’da kutladı. 

“SENİ SEVİYORUM DOĞUM GÜNÜ​ KIZI”

NTV’nin haberine göre; Şarkıcıya, ailesi, arkadaşları ve ünlülerin fotoğrafçısı olarak ünlenen Mert Alaş eşlik etti. Madonna, kutlama mesajına “Yaşamak harika... Dans ayakkabılarımı giyip doğum günümü kutlayabilmek inanılmaz!” diye yazdı. Madonna’nın karelerini Instagram sayfasına taşıyan Mert Alaş ise, “Lizbon’da sihirli birkaç gün... Seni seviyorum doğum günü kızı” ifadelerini kullandı.

Ölümden dönmüştü! Dünyaca ünlü yıldız Madonna, doğum gününü bir Türk’le kutladı…

Alaş, sosyal medyada hem Madonna'nın hem de kızı Lourdes'in fotoğraflarına yer verdi.  Haziranda New York'ta otel odasında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan Madonna, dünya turnesini ertelemek zorunda kalmıştı. Şimdi turne için yeniden hazırlıklara başladı. Şarkıcı, "The Celebration" adlı dünya turnesine 14 Ekim'de İngiltere'nin başkenti Londra'da başlayacak. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...