Tgrt Haber

Madonna'nın sağlık durumuyla ilgili üzücü gelişme! Kontrolsüz şekilde kusuyor…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 Haziran 2023 10:35 - Güncelleme : 30 Haziran 2023 12:23
Madonna'nın sağlık durumuyla ilgili üzücü gelişme! Kontrolsüz şekilde kusuyor…

Evinde hareketsiz yatarken bulunan ve apar topar hastaneye kaldırılan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, bir süre entübe edilmişti. Madonna’nın sağlık durumuyla ilgili edinilen son bilgiye göre sürekli kustuğu ve yataktan kalkamadığı öğrenildi.

Geçirdiği enfeksiyon​ nedeniyle günlerdir yoğun bakımda olan sonrasında da entübe​ edilen Madonna​'nın sağlık durumuyla ilgili hayranlarını üzecek yeni bilgiler geldi.

SAĞLIK DURUMU​ CİDDİYETİNİ KORUYOR

New York'ta fenalaştıktan sonra ağır bir bakteriyel enfeksiyon sebebiyle hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda kalan ve entübe edilen Madonna birkaç gün sonra hastaneden taburcu edildi. ABD medyası, taburcu edilmesine rağmen Madonna'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu aktardı. 

Madonna'nın sağlık durumuyla ilgili üzücü gelişme! Kontrolsüz şekilde kusuyor…

"SÜREKLİ KUSUYOR"

ABD'nin ünlü magazin sitesi TMZ'ye konuşan kaynaklar, Madonna'nın evinde istirahat ettiğini fakat yataktan çıkacak hali olmadığını söyledi. Kaynaklar, "Madonna kendini kontrol edemeden sürekli kusuyor. Yataktan kalkamıyor" dedi. 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...