Tgrt Haber

Manga’nın solisti Ferman Akgül, TOGG pozunu eleştiren sanatçılara dava açtı 

01 Haziran 2023 09:38 - Güncelleme : 01 Haziran 2023 09:42
Manga’nın solisti Ferman Akgül, TOGG pozunu eleştiren sanatçılara dava açtı 

Manga grubu solisti Ferman Akgül, TOGG’la verdiği poz sonrası kendisine 'çakma rockstar' diyen sanatçılara ‘kişilik haklarına saldırı' iddiasıyla dava açtı.

Yerli otomobil TOGG​ polemiği sanat camiasında devam ediyor. Manga grubu solisti Ferman Akgül’ün seçimlerden önce TOGG ile poz vermesi bazı ünlü rock sanatçılarını çileden çıkarmıştı. Patronlar Dünyası'nın haberine göre, seçimlerden önce otomobilin direksiyonunda çekilmiş fotoğrafa ilk tepki Redd üyesi Güneş Duru’dan geldi. Duru, Togg'un önüne yatıp 'çiğne beni' diye bağıran vatandaşın haberini alıntılayıp "Çakma rock starlardan biri tanıtımı için bir iki milyon alır, vatandaş altına yatar, bakanı yarışa kalkar…" paylaşımı yapmıştı.

''AK PARTİ İLE İŞ BİRLİĞİ''

Ardından müzisyen Aylin Aslım da Duru’nun paylaşımını alıntılayıp, “Kaç milyon aldığını bilmem, bilemem. Türk rock camiası 'kol kırılır, yen içinde kalır'cıdır. Ama burada bahsedilen kişi yıllardır AKP ile 'iş'birliği yapan Manga’nın solisti Ferman Akgül’dür. Biz on yıldan fazla zamandır kara listelerdeyken bu niye bilinmesin? Her şey bir yere kadar" yazdı.

OY GÖNDERMESİ

Redd üyelerinden Doğan Duru da seçim öncesi ünlülerin oy tercihlerini açıklamasına atıf yapıp Akgül’ü işaret ederek, “Hadi Ferman da paylaşsın:)) görelim neymiş tercihi” paylaşımı yaptı.

AKGÜL DAVA AÇTI

Ferman Akgül ise eleştirilere mahkeme yoluyla cevap verdi. Akgül, Güneş Duru, Aylin Aslım ve Doğan Duru hakkında ‘kişilik haklarına saldırıda bulunulduğu' iddiasıyla dava açtı.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...