Tgrt Haber

Masada olmayan fenomen yok! Ortak özellikleri şuanda hepsi çok zengin

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
16 Kasım 2023 12:38 - Güncelleme : 16 Kasım 2023 12:38
Masada olmayan fenomen yok! Ortak özellikleri şuanda hepsi çok zengin

Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin tutuklanmasının ardından fenomenlerin lüks yaşamı dikkat çekmeye başladı. 4 yıl önce çekilen ve aralarında Dilan ve Engin Polat’ın da bulunduğu fotoğraf karesinde bulunan tüm fenomenlerin ortak özelliği ise şuanda hepsinin çok zengin olması.

Dilan Polat​ ve Engin Polat​'ın tutuklanmasının ardından fenomenlere yönelik gerçekleştirilen operasyonlar devam ediyor. 2019 yılına ait olduğu belirlenen ve neredeyse tüm fenomenlerin yer aldığı fotoğraf karesi ortaya çıktı. Fotoğraftaki fenomenlerin ortak özelliği ise hepsinin şuanda lüks içinde yaşıyor olmaları. 

MASADA YOK YOK

Türkiye'nin konuştuğu sosyal medya fenomenlerine ilişkin her geçen gün yeni bilgiler ve fotoğraflar gelmeye devam ediyor. Aralarında Dilan Polat​ ve Engin Polat’ın da fenomenlerin 2019 yılına ait yeni karesi ortaya çıktı. Yemek masasında çekilen fotoğrafta Dilan ve Engin Polat​'ın yanı sıra, Merve Nur Akyüz, İleyda Topal, Tolunay Topal, Kenan Öztürk, Eylül Öztürk, Nez Demir, Yasemin Yiğit ve eşi Murat Yiğit de bulunuyor.

Masada olmayan fenomen yok! Ortak özellikleri şuanda hepsi çok zengin

HEPSİNİN ORTAK ÖZELLİĞİ GÜZELİK MERKEZLERİ OLMASI

Fenomenlerin ortak özellikleri ise hepsinin şuanda zengin olması. Ortaya çıkan fotoğraftaki fenomenlerin çoğunun güzellik merkezi bulunurken, bir başka ortak nokta ise şuanda lüks içinde yaşıyor olmaları. 

Kaynak: Haber Merkezi
Sonraki Haber Yükleniyor...