Tgrt Haber

Masterchef Somer Sivrioğlu 'Kadıköy' sözleriyle tepki topladı! "Eskiden çok kaliteliydi"

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
01 Temmuz 2024 11:48 - Güncelleme : 01 Temmuz 2024 11:48

Masterchef yarışmasının jüri üyelerinden Somer Sivrioğlu programda, “Kadıköy’ün nüfusunun %80’i gayrimüslimdi. O zamanlar çok kaliteliydi. Şimdi herkes ben Kadıköylüyüm diyor.” sözleriyle tepki topladı.

Masterchef​ yarışmasında jüri üyesi olan Somer Sivrioğlu​, yarışmada söylediği sözler sebebiyle eleştiri yağmuruna tutuldu. Yarışmacı Cansu Irmak Aydar ile 'Kadıköy' tartışması yaşayan Somer Sivrioğlu, Kadıköy'ün eskiden daha kaliteli olduğunu öne sürerek, "Zaten biz çocukken Kadıköy'ün yüzde sekseni gayrimüslim olan bir yerdi" diyerek tepki topladı. 

SOMER SİVROĞLU'NDAN TEPKİ TOPLAYAN SÖZLER 

Somer Sivrioğlu, Masterchef yarışmasında yarışmacıyla 'Kadıköy' hakkında konuştu. Somer Sivrioğlu, "İşte onlar doğma büyüme Kadıköylü değil. Doğma büyüme Kadıköylü öyle insanlar değil. Zaten biz çocukken Kadıköy'ün yüzde sekseni gayrimüslim olan bir yerdi. Türkiye​'nin ve İstanbul'un en kaliteli ilçelerinden bir tanesiydi. Sonra Kadıköy'den yolu geçen 'Ben Kadıköylüyüm' demeye başladı." sözleriyle birçok kişinin tepkisini çekti.  

Masterchef Somer Sivrioğlu 'Kadıköy' sözleriyle tepki topladı!

Masterchef Somer Sivrioğlu 'Kadıköy' sözleriyle tepki topladı!

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...