Tgrt Haber

Masterchef Türkiye yarışmasında şefler gülmekten konuşamadı! Ensar'ın tekniği kahkahalara neden oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
27 Temmuz 2024 10:14 - Güncelleme : 27 Temmuz 2024 10:14

Masterchef yarışmasında, yarışmacılar ana kadroya girebilmek için yarışıyor. Masterchef Türkiye yarışmasında Mehmet şef ve Somer şef tezgahları dolaşırken Ensar'ın kullandığı teknik ile gülme krizine girdi.

Masterchef yarışmasında ana kadroya girecek yarışmacıların belirlenmesi için adaylar tezgah başındaki yerini aldı. 13'üncü yarışmacının belli olduğu Masterchef Türkiye yarışmasında Ensar'ın tekniği, tezgahları dolaşan Mehmet Şef ve Somer Şef'i gülme krizine soktu.

MASTERCHEF YARIŞMASINDA ŞEFLER GÜLME KRİZİNE GİRDİ 

'Masterchef Türkiye'de 13'üncü yarışmacı elemler sonucu belirlendi. Elemelerin devam ettiği yarışmada ekrana eğlenceli anlar yansıdı. Yarışmacı Ensar tezgahta yemeğini yaparken Mehmet şef, Somer şefe "Bıçaklı blenderla pastacı kreması çekiyor, içindeki parçalamak için" diyerek gülmeye başladı. Somer şef de, "Daha iyi parçalar" ifadeleriyle takıldı. 

Masterchef Türkiye yarışmasında şefler gülmekten konuşamadı! Ensar'ın tekniği kahkahalara neden oldu - 1. Resim

MASTERCHEF ANA KADROYA GİREN YARIŞMACI BELLİ OLDU 

MasterChef Türkiye 2024’ün ana kadrosuna katılan 13. isim Muratcan Sural oldu. 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...