Tgrt Haber

MasteChef'in Görkem'i açıklamaları art arda patlattı: Gerçekten denedim...

14 Aralık 2021 13:25
MasteChef'in Görkem'i açıklamaları art arda patlattı: Gerçekten denedim...

Her geçen gün zorluk seviyesi artan MasterChef Türkiye'de ilk sekize giremeyen Görkem, “Denedim, bu sefer gerçekten denedim. Belirli bir dönem yürüdüm. Ama yapamadım, olmadı.” diyerek stüdyodan ayrıldı.

Savaşmaktan, mücadele etmekten hiçbir zaman vazgeçmediğini ve ne istediğini bilerek hayallerinin peşinden gittiğini söyleyen Görkem, MasterChef Türkiye'den ayrıldı.

Somer Sivrioğlu ise 100 bin kişinin başvurduğu yarışmada aslında ilk 9'a girmenin hiç de azımsanmayacak bir başarı olduğunun altını çizerek Görkem'i uğurladı. Akabinde Mehmet Yalçınkaya da Görkem’in ilk turda gittiği için çok üzüldüğünü ama şimdi de gideceği için çok üzgün olduğunu ifade ederek onun muhteşem hayaller kurduğunu ancak bir türlü hayallendirmediğini açıkladı.

MasteChef'in Görkem'i açıklamaları art arda patlattı: Gerçekten denedim...

"GEREKİRSE EN BAŞTAN BAŞLAYACAĞIM"

Düşük puan alması sonucunda elenen Görkem, ''Buraya tekrar geleceğim zaman kendime demiştim zaten. Gidiyorum, tekrar yarışacağım. Ama bu sefer kendimi üzmeyeceğime, tamamen burayı yaşamak istemeye geldiğimi kendime söylemiştim şefim. Ve yaşadım da, benim burada sıkıntım şu oldu. İstediğim şeyleri, yapabileceğim şeyleri düşünüp, iyi başlayıp, sonrasında bana bir şey oluyor ve hatalarım burada benim sonum oldu. Bu da benim şefim, böyle bir adamım, bundan sonra artık inşallah bunları daha da iyileştirip önüme bakacağım. Burada güzel olan şey, ne seviyede olduğumu nerede olduğumu daha iyi şekilde gördüm. Burada yarışırken her yönden baktım kendime, ve bu da benim için güzel oldu. Devam edeceğim, gerekirse en baştan başlayacağım.'' sözleriyle MasterChef Türkiye'ye veda etti.

MASTERCHEF GÖRKEM KİMDİR?

Görkem Demiral yarışmaya ilk olarak ablası Esra Demiral ile geldi. İlk tabağıyla tüm şeflerin ilgisini çeken Görkem Demiral, sonraki süreçte gerçekleştirilen final turlarında başarısını devam ettirdi ve 5 yarışmacı arasından seçilen güzel tabağıyla MasterChef Türkiye’nin ana kadrosuna girmeye hak kazandı. Enerjisi ve dinamikliğiyle de dikkat çeken Görkem Demiral, 2 Şubat 1999 yılında İzmir’de dünyaya gözlerini açtı. 22 yaşındaki genç ismin annesi ise Faslı.

Yarışmaya İstanbul’dan katılan Görkem Demiral’in eğitim hayatı da merak konusu. Eğitim durumunu ortaokul olarak açıklayan Demiral, aşçılığı bulmasıyla hayatının mesleğinin aşçılık olduğunu fark ettiğini ve liseye hiç başlamadığını anlattı. Bu sebeple kendisini alaylı olarak tanımlayan MasterChef Türkiye Görkem Demiral, eğitimin öneminin farkında olduğunu ve kendini geliştirmeyi sevdiğini de sözlerine ekledi.

Aşçılık yaparak hayatını devam ettiren Görkem Demiral, 22 yaşında olmasına rağmen birçok işte çalıştı. 2011 ile 2012 senelerinde İstanbul Kayışdağı’nda yatılı hayvan bakıcılığı ve kesimi yapan Demiral’in tam olarak mesleğe giriş tarihi ise 2015 senesi. Bu tarihte Manisa’daki bir mutfakta aşçılık mesleğine adım atan Görkem Demiral’in mutfağa olan sevgi ve saygısı zamanla artarak çoğaldı.

Hayatının işini bulduğuna inanan ve kendisini alaylı olarak tanımlayan Demiral, mesleğine farklı açılardan bakmayı seven biri. Çeşitli restoran ve otellerde tecrübesi olan Demiral, hayatında her zaman başarı için çalışacağını söyleyen bir isim.

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...