Tgrt Haber

MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz'in yeni işi belli oldu! Belediye başkanından teklif almıştı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
09 Ekim 2024 17:19 - Güncelleme : 09 Ekim 2024 17:19

MasterChef Türkiye yarışmasının son elenen ismi Ayşe Ekiz'e geçtiğimiz günlerde belediye başkanından iş teklifi gelmişti. Teklifi değerlendiren Ayşe Ekiz'in bundan sonra ne yapacağını ise jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya ile Somer Sivrioğlu paylaştı.

MasterChef​ Türkiye yarışmasına yayınladığı video ile katılan Ayşe Ekiz, geçtiğimiz haftanın elenen ismi oldu. Afyonkarahisar​'ın Sultandağı İlçesi’ne bağlı Çukurcak Köyü’nde yaşamını sürdüren ve MasterChef'le tanınan Ayşe'ye Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan sürpriz bir iş teklif gelmişti. 

AYŞE EKİZ NE İŞ YAPACAĞINI BULDU 

Belediye başkanından iş teklifi alan MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz'in nerede çalışacağı belli oldu. MasterChef jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya​ ve Somer Sivrioğlu, Ayşe'nin Afyon'da bir ev yemekleri lokantası açacağını açıkladı. Master Cjef jüri üyeleri, Ayşe'nin Afyon'da açacağı lokantaya da gideceklerini söylerken, yarışmacılar da Ayşe'ye gereken her türlü desteği sağlayacaklarını da açıkladı.

MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz'in yeni işi belli oldu! Belediye başkanından teklif almıştı - 1. Resim

BELEDİYE BAŞKANI AYŞE EKİZ'E BÖYLE SESLENDİ 

Afyonkarahisar​'ın Sultandağı İlçesi’ne bağlı Çukurcak Köyü’nde yaşayan ve yayınladığı video sonrası MasterChef yarışmasına katılan   Ayşe Ekiz'e Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’dan iş teklifi geldi. Çağrı yapan Burcu Köksal, “Ayşe Ekiz, Afyonkarahisar'ımızı en iyi şekilde temsil etti. Kendini sürekli geliştiren, hata yapmaktan korkmayan Ayşe Ekiz’i, Belediyemiz bünyesindeki Gastronomi Birimimize davet ediyoruz. Ayşe Ekiz ne zaman isterse Gastronomi Birimimizde görev alabilir.” dedi.

MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz'in yeni işi belli oldu! Belediye başkanından teklif almıştı - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Defne 9 Ekim 2024 17:22

Ayşe kızımız çok çalışkan biriydi yarışmadan çıkmasının üzücü ama bir belediye başkanı tarafından işe alınması da hayatta güzel bir fırsat demek

Sonraki Haber Yükleniyor...