Tgrt Haber

Masterchef'in gözde şefi Mehmet Yalçınkaya'nın başına gelen korkunç kaza! Gözyaşları içinde anlattı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
27 Haziran 2024 11:12 - Güncelleme : 28 Haziran 2024 15:47
Masterchef'in gözde şefi Mehmet Yalçınkaya'nın başına gelen korkunç kaza! Gözyaşları içinde anlattı

Masterchef Türkiye jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, programda yıllar önce önce yaşadığı acı hikayeyi ilk kez anlattı. Çocukken yaşadığı kazayı anlatan Yalçınkaya, "Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim. " dedi.

MasterChef Türkiye’nin yeni bölümünün tanımını dün yayınlandı. MasterChef Türkiye’nin jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın sol elini kıyma makinasına kaptırdığını öne sürülmüştü. Masterchef Türkiye programının fragmanında itirafta bulunan şef, gözyaşlarını tutamadı.  

MEHMET YALÇINKAYA'NIN ACI HİKAYESİ

Yeni fragmanında çocukken yaşadığı olayı ilk kez anlattığını belirten şef Mehmet Yalçınkaya'nın sol elini kıyma makinasına kaptırdığı öne sürüldü. Yalçınkaya fragmanda, "Bu bir lanet değil, bu bir kaza. Ben bugüne kadar bu konuya hiç değinmedim. Benim etkilendiğim bir şey söyleyeyim. Benim mesela iki tane çocuğumun dövmesi benim elim. Benzer hikayelerimiz var aslında. Ben de iki arkadaşımla oynarken…” şeklinde konuştu.

3 parmağını kaybeden Mehmet Şef ilk kez yaşadıklarını, "Askere alsınlar diye elimi sakladım. Bana kız verilmeyeceği söyleniyordu. 'Aşçı olamazsın, bulaşık yıka' dendi. Eti burada Danilo ve Somer keser, zorlanmayım diye çaktırmazlar bana." sözleriyle anlattı.

Masterchef'in gözde şefi Mehmet Yalçınkaya'nın başına gelen korkunç kaza! Gözyaşları içinde anlattı - 1. Resim

Masterchef'in gözde şefi Mehmet Yalçınkaya'nın başına gelen korkunç kaza! Gözyaşları içinde anlattı - 2. Resim

Masterchef'in gözde şefi Mehmet Yalçınkaya'nın başına gelen korkunç kaza! Gözyaşları içinde anlattı - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...