Tgrt Haber

MasterChef’te elenen Alican Sabunsoy’un hastalığı sevenlerini korkuttu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
28 Kasım 2023 14:47 - Güncelleme : 28 Kasım 2023 14:47
MasterChef’te elenen Alican Sabunsoy’un hastalığı sevenlerini korkuttu

Masterchef’in son yayınlanan bölümünde iddialı yarışmacı Alican Sabunsoy elenen isim oldu. Dilara, Alican, Batuhan, Barbaros, Hasan ve Esra'nın potada olduğu gecede Alican’ın elenmesi seyirciyi bir hayli şaşırttı.

Masterchef​'in son yayınlanan bölümünde eleme​ heyecanı yaşandı. Son 11'e kalmak için mücadele veren yarışmacılardan Alican Sabunsoy elenen isim oldu. jüri üyeleri ve yarışmacıların duygusal anlar yaşadığı gecede Alican'ın hastalığı da ilk kez ortaya çıktı. 

ALİCAN SABUNSOY ELENDİ

Son 11’e kalmak için mücadele veren Masterchef yarışmacıları, ilk kez 6 kişilik oynanan eleme oyununun ilk etabında en iyi tabaklarını hazırladı.

MasterChef’te elenen Alican Sabunsoy’un hastalığı sevenlerini korkuttu

ALİCAN’IN HASTALIĞI İLK KEZ ORTAYA ÇIKTI

İlk olarak 2019 sezonunda yarışan ve Cemre Uyanık ile final oynayan Alican Sabunsoy, bu sezon bir hastalığı olduğundan bahsetti.

Herediter Anjioödem hastalığına sahip olan MasterChef Alican, strese bağlı bir hastalığa sahip olmasına rağmen aşçılığı sevdiği için mesleği bırakmadığını açıklamıştı.

Danilo Şef ile arası iyi olan Alican veda konuşması sırasında herkesi duygulandırdı. Şeflerin gözyaşlarını tutamadığı gecede, programın izleyicilerinden de yarışmacıya destek yağdı.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...