Tgrt Haber

MasterChef'te Semih Mehmet Şef'le kavga etti! Önlüğünü fırlatıp stüdyoyu terk etti

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
19 Eylül 2024 11:14 - Güncelleme : 19 Eylül 2024 11:36

MasterChef yarışmasının son yayınlanan fragmanında yaşanan kavga seyirciyi endişelendirdi. Mehmet Şef ile tartışan yarışmanın iddialı ismi Semih, önlüğünü fırlatarak stüdyoyu terk etti.

Mehmet Yalçınkaya​, Danilo Zanna​ ve Somer Sivrioğlu​'nun jüri koltuğunda oturduğu MasterChef​ yarışmasının son yayınlanan fragmanına yaşanan tartışma damga vurdu. Mehmet Şef ve Semih arasında yaşanan kriz sonrası stüdyoyu terk eden Semih2in yarışmadan ayrılacağı iddia edildi. 

MASTERCHEF'E DAMGA VURAN TARTIŞMA 

MasterChef'te Mehmet Şef, yarışmacı Semih'in tavrı sonrası çılgına döndü. Semih'e "Seni buradan kolundan tuttuğum gibi atarım. Her yemek sonrası ‘Benim bildiğim şöyle böyle’ diyorsun. Bizden daha mı iyi biliyorsun haddini bil” dedi.

MasterChef'te Semih Mehmet Şef'le kavga etti! Önlüğünü fırlatıp stüdyoyu ter etti - 1. Resim

MASTERCHEF'TE SEMİH AYRILACAK MI?

Mehmet Şef'in sözleri sonrası sinirlerine hakim olamayan Semih, önlüğünü fırlatarak stüdyoyu terk etti. Kaan, Semih'e engel olmaya çalışsa da başarılı olamadı. 

MasterChef'te Semih Mehmet Şef'le kavga etti! Önlüğünü fırlatıp stüdyoyu ter etti - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Nilay19 Eylül 2024 20:21

Ali kiran bas kesen jüri istemiyoruz. Mehmet sef istifa etmeli.

Ahmet19 Eylül 2024 11:41

Acaba bu kadar gerginlikten ötürü kimin eleyileceği belli miydi ya Semih'i hiç haklı bulmuyorum ama Mehmet Şef de fazla sert davranmış sanki

Sonraki Haber Yükleniyor...