Tgrt Haber

Masterchef’te sinirlenen Somer Şef, Barbaros’u stüdyodan kovdu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
02 Aralık 2023 16:53 - Güncelleme : 02 Aralık 2023 16:53
Masterchef’te sinirlenen Somer Şef, Barbaros’u stüdyodan kovdu

Masterchef yarışmasının son yayınlanan bölümünde Barbaros’un yemek sunamamasına sinirlenen Somer şef, “Yemek yapmayanların burada pek işi yok Barbaros çıkabilirsin" dedi.

Danilo Zanna​, Somer Sivrioğlu​ ve Mehmet Yalçınkaya​'nın jüri üyesi olarak yer aldığı Masterchef​ yarışmasının dün yayınlanan bölümünde gergin anlar yaşandı. Barbaros’un ikinci kez yemek sunamamasına sinirlenen Somer şef, Barbaros’u stüdyodan kovdu.

BARBAROS​ YEMEĞİNİ YETİŞTİREMEDİ

Kestane ile birkaç çeşit yemek yapmaya çalışan yarışmacılardan kazanan kırmızı takım oldu. İkinci etapta ise en iyi Baca kek yapmaya çalışan yarışmacılardan Kıvanç, Esra, Cemre ve Eren süreyi iyi kullanırken, Barbaros tatlısını yetiştiremedi.

Masterchef’te sinirlenen Somer Şef, Barbaros’u stüdyodan kovdu

"YEMEK YAPMAYANIN BURADA İŞİ YOK"

Bu hafta içinde ikinci kez yemek sunamayan Barbaros Somer Sivrioğlu’nu bir hayli sinirlendirdi. Sivrioğlu, "Açık konuşmak gerekirse Barbaros'u daha fazla yormayalım. Yemek yapmayanların burada pek işi yok Barbaros çıkabilirsin" dedi. Barbaros'un "Neden" diye sormasına sinirlenen Somer şef "Yemek yap o zaman" sözleriyle tepki gösterirken, Barbaros daha sonra stüdyodan ayrıldı.

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...