Tgrt Haber

Masterchef’te Tolga elendi, Mehmet Yalçınkaya konuşmasıyla duygulandırdı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
04 Aralık 2023 10:50 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 10:50
Masterchef’te Tolga elendi, Mehmet Yalçınkaya konuşmasıyla duygulandırdı

Masterchef’in dün akşam yayınlanan bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Eren, Esra, Tolga ve Dilara arasındaki kıyasıya rekabette iddialı yarışmacı Tolga elenen isim oldu.

Masterchef​ yarışmasında finaline doğru iddialı yarışmacılar, elenmeye başladı.Eren​, Esra​, Tolga​ ve Dilara arasına yapılan mücadelede veda eden isim Tolga oldu. Mehmet Yalçınkaya’nın eleme sonrası sözleri ise stüdyoda duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

MASTERCHEF’TE ELENEN TOLGA OLDU

Yarışmacılardan Dilara ve Esra iki etabın sonunda 38 puan alarak MasterChef All Star'da elenmekten kurtuldu. Son ikiye kalan Tolga ve Eren'den elenen isim ise Tolga oldu.  İddialı yarışmacı Tolga 36 puan alarak yarışmaya veda etti. 

Masterchef’te Tolga elendi, Mehmet Yalçınkaya konuşmasıyla duygulandırdı

MEHMET YALÇINKAYA’NIN SÖZLERİ DUYGULANDIRDI

İddialı yarışmacı Tolga'nın son 10 yarışmacı arasına girememesi sonrası duygularını dile getiren Mehmet Yalçınkaya, "Ben senden çok rahatım. Samimiyetimle söylüyorum çok iyi adamsın. Acayip zeki bir adamsın. Millet senin geldiğin seviyeyi görünce çok uzun yıllar mutfakta zanneder ama öyle değil. Açık söyleyeyim bugün yaşadığın talihsizlik. Bu altyapı ile bu seviyeye gelmek... Seni tebrik ediyorum. Kullandığın teknikleri çok iyi, meslekte devam edeceğinden çok eminim. Burada kimseye karşı bir saygısızlığın olmadı. Adam gibi adamsın" sözleriyle stüdyoda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. 

 

Kaynak: Haber Merkezi

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...