Tgrt Haber

MasterChef’ten elenen Fatmanur, Somer Şef’i gözyaşlarına boğdu: Kimse bu kadar değerli hissettirmemişti

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
28 Kasım 2022 11:47 - Güncelleme : 28 Kasım 2022 13:58
MasterChef’ten elenen Fatmanur, Somer Şef’i gözyaşlarına boğdu: Kimse bu kadar değerli hissettirmemişti

Ekranların en çok izlenen yarışmalarından MasterChef Türkiye dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasına giren Fatma Nur, Gamze, Burak Kaya ve Tolga arasından elenen isim Fatma Nur oldu. Hayallerine veda eden yarışmacı Fatma Nur’un elenmesinin ardından Somer Sivrioğlu yaptığı duygusal konuşmasıyla gözyaşlarına hakim olamadı.

Türkiye’nin önde gelen şefleri Danilo Zanna​, Mehmet Yalçınkaya​ ve Somer Sivrioğlu​'nun jüri üyeliği yaptığı MasterChef Türkiye​ yarışması, dün eleme gecesiyle ekranlara geldi. Fatma Nur, Gamze, Burak Kaya ve Tolga eleme potasına giren isimler oldu. Hayallerine veda etmemek içi kıyasıya mücadele eden yarışmacılardan Fatma Nur, yarışmadan elenen isim oldu.

FATMA NUR HAYALLERİNE VEDA ETTİ

Jüri üyelerinden yaptıkları yemeklere göre puan alan yarışmacılar Burak Kaya ve Gamze, en yüksek puanla yarışmada kalmayı garantilediler. Fatma Nur 15 puanla Tolga ise 28 puanla son ikiye kaldı. Oyunun sonunda şeflerde 26 puan alarak sonuncu olan Fatma Nur, MasterChef Türkiye hayallerine veda etti.

SOMER SİVRİOĞLU’NUN GÖZYAŞLARI

Fatma Nurun elenmesinin ardından duygusal bir konuşma yapan Somer Sivrioğlu, gözyaşlarıyla şu sözlere yer verdi: "Hayat doğduğumuz günden itibaren bize farklı kağıtlar dağıtıyor. Sonra da o kağıtlarımızı sürdürmeye çalışıyoruz. Bazıları daha iyiye götürüyor bazıları da dağıtılan bu kartları iyiye kullanamayarak daha kötüye gidiyor. Senin anlattığın hikayelerden yola çıkarak söylüyorum ki sana da müthiş kartlar dağıtılmamış. Ama sen bu kağıtları o kadar güzel oynuyorsun ki... Çok güzel bir mücadele veriyorsun. İlk gün buraya geldiğinde söylediklerinle beni çok etkilemiştin. 'Bana bir sürü insan gitme Fatma Nur, rezil olursun, alay ederler dediler' demiştin. 'Ben kendimi göstermeye geldim' demiştin. Şimdi MasterChef'in 10'uncusundan onu söyleyen herkese güzel bir kapak olsun"

MasterChef’ten elenen Fatmanur, Somer Şef’i gözyaşlarına boğdu: Kimse bu kadar değerli hissettirmemişti

KİMSE BANA KENDİMİ BU KADAR DEĞERLİ HİSSETTİRMEMİŞTİ

Yarışmacı Fatma Nur ise Somer Şef’e şunları söyledi: "Bana çok şey öğrettiniz. Sizi çok sevdim. Elemeden itibaren bir ailemin olduğunu söylemiştim, gerçekten de öyle oldu. Ben aile içinde büyüyemedim ama siz burada bana ne kadar değerli olduğumu hissettirdiniz. Kimse bu kadar değerli hissettirip nazımı çekmemişti. Ayağıma taş takılsa bile bütün ekip yanımda oldu. Kalbinizi kırdıysam ve saygısızlık yaptıysam çok özür dilerim. Mesleği bırakmayı düşünmüyorum, buraya kendime bir şeyler katmaya gelmiştim"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...