Tgrt Haber

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara hastalığını açıkladı: Şimdi adını koydum

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
30 Ekim 2023 13:40 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 13:40
Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara hastalığını açıkladı: Şimdi adını koydum

Galatasaray’da forma giyen Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara sosyal medya hesabından hastalığını açıkladı. ‘Lösemiyim’ diyen Wanda Nara’ya binlerce destek mesajı geldi.

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Maura Icardi’nin sunucu eşi Wanda Nara’dan kötü haber geldi. Bir süredir rahatsızlığı bulunan ve tedavi gören Nara, sosyal medya hesabından 'lösemiye' yakalandığını açıkladı.

WANDA NARA: LÖSEMİYİM 

Son haftalarda oldukça formda olan Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi​'nin eşi Wanda Nara​'dan kötü haber geldi. Bir süredir rahatsızlığı bulunan ve tedavi gören Nara, lösemiye yakalandığını açıkladı.

Mauro Icardi’nin eşi Wanda Nara hastalığını açıkladı: Şimdi adını koydum

'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI YAĞDI 

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Wanda Nara, "Lösemiyim. İlk başlarda 'şu hastalığım var' diyordum. Sonra 'şu hastalık' diyebildim. Şimdi onu adıyla çağırıyorum." sözleriyle takipçilerini endişelendirdi. Nara'nın paylaşımı kısa süre en çok konuşulan konular arasına girerken, Nara’ya binlerce destek mesajı geldi.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...