Tgrt Haber

‘Yandım Yandım’ şarkısını Kabe’ye yazdığını söyleyen Mazhar Alanson’a Berna Laçin’den alaylı tepki!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
07 Aralık 2022 11:41 - Güncelleme : 07 Aralık 2022 13:02
‘Yandım Yandım’ şarkısını Kabe’ye yazdığını söyleyen Mazhar Alanson’a Berna Laçin’den alaylı tepki!

Türk Pop Müziği’nin usta isimlerinden Mazhar Alanson, 2018 yılında ‘yandım Yandım’ şarkısıyla ilgili yaptığı açıklamada şarkısının içeriğinin aşk olmadığını ve Mekke gittiği dönemde Kabe için yazdığını belirtmişti. Ünlü sanatçının bu sözleri yine gündem oldu. Oyuncu Berna Laçin, Mazhar Alanson’un sözlerini alıntılayarak kendisine tepki gösterdi.

Asıl merakı tasavvuf olan ve kendisini "tasavvuf hayranı" olarak tanımlayan MFÖ grubunun solisti Mahzar Alanson, ''Yandım Yandım' kısmını Medine’de yazdım. Baka baka doyamadım, hem kokladım da’ Kabe’yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz." yorumuyla 2018 yılında gündeme oturmuştu. Alanson’un bu sözleri, Berna Laçin’in paylaşımıyla yeniden viral oldu. Sözlere Twitter'dan alıntılayarak cevap veren Laçin, “Bana yeniden şarkılar söyleyen kadın kim?” diye sordu.

BERNA LAÇİN'DEN ALAYLI TEPKİ

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson’un ''Yandım Yandım' kısmını Medine’de yazdım. Baka baka doyamadım, hem kokladım da’ Kabe’yedir. Ama siz onu dinlerken aşk şarkısı zannedersiniz." yorumu yıllar sonra yeniden sosyal medyada gündeme geldi. Oyuncu Berna Laçin Alanson’un şarkılarını Medine​ ve Kabe’den esinlenerek yazdığını anlattığı videoyu alıntıladı ve şu yorumu yaptı: “Bana yeniden şarkılar söyleyen kadın kim? Meryem Ana mı?”

Ünlü sanatçı Mazhar Alanson​ yeniden gündem olan bu konuyla ilgili henüz bir cevap vermedi.

‘Yandım Yandım’ şarkısını Kabe’ye yazdığını söyleyen Mazhar Alanson’a Berna Laçin’den alaylı tepki!

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...