Tgrt Haber

Dünyaca ünlü oyuncu Megan Fox'tan şoke eden itiraf: Ritüel düzenleyip, kanımızı içiyorduk

27 Nisan 2022 15:06 - Güncelleme : 27 Nisan 2022 15:11
Dünyaca ünlü oyuncu Megan Fox'tan şoke eden itiraf: Ritüel düzenleyip, kanımızı içiyorduk

Dünyaca ünlü oyuncu Megan Fox, Machine Gun Kelly ile ilişkilerini bitirme kararı aldı. Fox, verdiği röportajda herkesi şoke eden bir itirafta bulundu. Kely ile birbirlerinin kanını içtiklerini söyledi.

35 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Amerikalı oyuncu Megan Fox, Brian Austin Green ile evliliğini bitirdikten sonra Machine Gun Kelly ile birlikteliğe başladı. Kısa süre önce nişanlanan çift, verdiği pozlarla en çok konuşulan ünlerin arasından yer aldı.

Glamour dergisine röportaj veren Fox, herkesi şoke eden bir itirafta bulundu. Kelly ile birlikte zaman zaman kontrollü bir şekilde bibirlerinin kanlarını içtiklerini belirten Fox, bunu bir ritüel olarak yaptıklarını söyledi.

“DOLUNAY’DA RİTÜELLER DÜZENLİYORUM”

Astrolojiye meraklı olduğunu belirten ünlü oyuncu, “Metafiziksel aktiviteler ve meditasyonlar yapıyorum. Dolunay olduğu zaman ritüeller düzenliyorum” dedi.

“TEHLİKELİ VE KAOTİK”

Bu tür ritüeller için “Hadi birkaç damla kan akıtalım ve içelim” diyen Fox, nişanlısı Kelly’nin çok daha tehlikeli ve kaotik olabileceğini dile getirdi.

MEGAN FOX KİMDİR?

16 Mayıs 1986 tarihli Megan Fox Amerika’nın Oak Ridge eyaletinde doğmuştur. Ayrıca tam ismi Megan Denise Fox‘tur. Amerikalı oyuncu aynı zamanda mankenlikte yapmaktadır. Özellikle Transformers serisi başta olmak üzere çeşitli filmlerde rol almıştır.

500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...