Tgrt Haber

Mehmet Akif Alakurt'tan kan donduran paylaşım: Döver bayıltır sen uyurken de...

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
20 Eylül 2022 15:45 - Güncelleme : 20 Eylül 2022 16:22
Mehmet Akif Alakurt'tan kan donduran paylaşım: Döver bayıltır sen uyurken de...

Adanalı dizinden oynadığı 'Maraz Ali' karakteriyle ünlenen eski oyuncu Mehmet Akif Alakurt, yine yaptığı sosyal medya paylaşımıyla gündeme bomba gibi oturdu. Alakurt paylaşımından sonra takipçilerinde tepki aldı.

Adanalı ve Sıla gibi dizilerde başrol oynayan Mehmet Akif Alakurt, oyunculuğu bıraktıktan sonra kayıplara karıştı. Sosyal medyasından ara sıra fotoğraf paylaşan Alakurt, yaptığı yorumlar ve paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz senelerde kadınları yönelik skandal ifadeler kullanan ve birçok sanatçıdan tepki alan Alakurt, yine sosyal medyadan yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi oturdu.

"DÖVER, BAYILTIR, SEN UYURKEN DE..."

Instagram hesabından kendi fotoğrafını paylaşıp, "Bunu görmek istersen direkt geleceksin" notunu düştü. Devamında skandal paylaşıma imza atan Alakurt'un "Döver, bayıltır, sen uyurken de s... seni. Bilgin olsun" ifadeleri kan dondurdu.  Alakurt'un bu paylaşımı takipçilerinin büyük tepkisini çekti.

Mehmet Akif Alakurt'tan kan donduran paylaşım: Döver bayıltır sen uyurken de...

"ÇİRKİN YÜZÜNÜ GÖSTEREN KADIN TÜRK KADINI DENİR"

Alakurt, geçtiğimiz senelerde kadınlara yönelik yaptığı skandal paylaşımda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Türk kadını nedir? Çıkarlarını elde edene kadar mükemmel kadını oynayan, her fikrini onaylayan ve hep 'Ben de öyle düşünüyorum' diyen. Zamanla esas olan çirkin yüzünü gösteren kadına Türk kadını denir. Yolun başında olanlar kulağınıza küpe edin"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...