Tgrt Haber

Mehmet Ali Erbil müjdeyi verdi: “Çarkıfelek’i başlatıyoruz”

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
27 Kasım 2022 10:39 - Güncelleme : 27 Kasım 2022 11:08
Mehmet Ali Erbil müjdeyi verdi: “Çarkıfelek’i başlatıyoruz”

Geçtiğimiz akşam düzenlenen Best Of Turkey Awards ödül töreni, Dedeman Otel'de gerçekleşti. Gecenin sunuculuğunu şovmen Mehmet Ali Erbil ile manken Tuğba Özay yaptı. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Tiktok'un 3 haftadır paraları yatırmadığını söyleyen ünlü şovmen, Çarkıfelek’in yakında başlayacağını duyurdu.

Bir süredir TikTok​'ta fenomen haline gelen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil​, Tiktok'un 3 haftadır paraları yatırmadığını söyledi. Mali, "TikTok diye diye nazar değdirdiniz. Üç haftadır ödeme yapmıyorlar. Ne göz varmış sizde" diyerek kendisini eleştirenlere sitem etti.

" NE GÖZ VARMIŞ SİZDE, SİZİN YÜZÜNÜZDEN PARA ALAMIYORUZ "

Tören öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Erbil, "Bu sene yapılan 50. ödül töreni sanıyorum. Bu törenlerden her sene elli tane yapılıyordur. Bunların yarısını sunsak, köşeyi döneriz" dediği sırada muhabirlerin o zaman TikTok'ta olmanıza gerek kalmaz mı?" diye sorması üzerine Erbil "TikTok diye diye nazar değdirdiniz. Üç haftadır ödeme yapmıyorlar. Ne göz varmış sizde. Sizin yüzünüzden para alamıyoruz. Göze geldik. Ama benim hayatımda sadece TikTok yok. Hayatını TikTok'a bağlayanlar düşünsün." diyerek espri yaptı.

Mehmet Ali Erbil müjdeyi verdi: “Çarkıfelek’i başlatıyoruz”

"ÇARKIFELEK BAŞLIYOR"

Hastalıkla ilgili sıkıntılarını atlattığını belirten ünlü şovmen, "Çok şükür kötü günleri atlattık. İki sinema filmi çektik. Her şey yolunda. Youtube'da Çarkıfelek​'i başlatıyoruz. Yine ben sunacağım. Her törende bir bomba patlatıyorum. Bu gece de hazırlıklı olun" diyerek sahnedeki yerini aldı.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...