Tgrt Haber

Mehmet Ali Erbil evleniyor! Düğün tarihi belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
06 Ekim 2023 17:12 - Güncelleme : 06 Ekim 2023 17:12
Mehmet Ali Erbil evleniyor! Düğün tarihi belli oldu

Kendisinden 40 yaş genç Gülseren Ceylan’a yüzük alan Mehmet Ali Erbil’in çocukları istemediği için evlilik kararını askıya aldığı iddia edilmişti. Çiftin nikah tarihi aldığı iddia edildi.

Daha önce 4 kez evlenen 66 yaşındaki ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil​, 26 yaşındaki Gülseren Ceylan’a evlilik teklif etmiş, görüntüler sosyal medyada günlerce konuşulmuştu. Özellikle kızı Yasmin Erbil’in bu evliliğe karşı çıktığı iddia edilse de, Mehmet Ali Erbil, nikah tarihi aldı.

YASMİN ERBİL​ TEPKİ GÖSTERDİ

Mehmet Ali Erbil, oğlu Ali Sadi’nin bu evliliğe karşı olduğu iddialarına cevap vererek, “Onların bir tek istekleri benim mutlu olmam. Ali Sadi bile alıştı vallahi” dedi. Öte yandan Gülseren Ceylan​ ise “Bana alıştılar zaten. Çocukları ara sıra geliyor, geldiklerinde de sohbet ediyoruz” dedi.

Bir diğer yandan Mehmet Ali Erbil, Gülseren Ceylan ile aynı yaşta olan Yasmin Erbil’in biraz mesafeli olduğunu söylese de, “Ben onun ilişkisine nasıl saygı duyuyorsam o da saygı duyuyor” dedi.

Mehmet Ali Erbil evleniyor! Düğün tarihi belli oldu

MEHMET ALİ ERBİL NİKAH TARİHİ BELLİ OLDU

Geçtiğimiz günlerde kız arkadaşına evlenme teklif eden Mehmet Ali Erbil'in ilk eşi ve çocuklarından onay alırsa Kasım ayında Amerika’da sade bir nikahla evlenmeyi planladığı iddia edildi.

 

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...