Tgrt Haber

Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç’la açtığı canlı yayında hüngür hüngür ağladı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: 2. sayfa
30 Ekim 2023 11:29 - Güncelleme : 30 Ekim 2023 11:29

Kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile evlilik hazırlığı yapan Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç ile birlikte canlı yayın yaptığı sırada hüngür hüngür ağladı.

Geçtiğimiz aylarda kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan’a evlilik teklif eden Mehmet Ali Erbil​, Serdar Ortaç’ın canlı yayınına katıldı. Bir anda ağlamaya başlayan Mehmet Ali Erbil, kısa sürede binlerce yorum aldı.

MEHMET ALİ ERBİL CANLI YAYINDA HÜNGÜR HÜNGÜR AĞLADI

Sık sık açtığı yayınlarla çok konuşulan Serdar Ortaç​, bu sefer yayınına Mehmet Ali Erbil'i aldı. Kendisinden 40 yaş küçük 26 yaşındaki Gülseren Ceylan​'la evleneceği konuşulan Erbil, canlı yayında hüngür hüngür ağladı. Kız arkadaşıyla tartıştığı iddia edilen Erbil'i sakinleştirmek Serdar Ortaç’a düştü.

Mehmet Ali Erbil, Serdar Ortaç’la açtığı canlı yayında hüngür hüngür ağladı

MEHMET ALİ ERBİL, YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Serdar Ortaç ile canlı yayında sohbet eden Erbil, Ortaç'ın 'Bilsem Ki' şarkısından bahsedildiği anlarda ağlamaya başladı. Bu andan itibaren binlerce yorum peş peşe geldi. Sosyal medyada "Çok üzüldüm", "Ne oldu şimdi” “Burada Merve Boluğur da olmalıydı” gibi yorumlar yapıldı

 

Kaynak: 2. sayfa
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...