Tgrt Haber

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yalınayak Kadıköy sokaklarında görüldü

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
12 Kasım 2022 10:25 - Güncelleme : 12 Kasım 2022 11:36

Sağlık sorunlarıyla mücadele eden sunucu Mehmet Ali Erbil, son zamanlarda TikTok videolarıyla gündemde. Son olarak Mehmet Ali Erbil, Kadıköy meydanında çıplak ayakla görüntülendi. Ayakta durmakta güçlük çektiği görülen Erbil'in TikTok videosu çekmek için pijamalarıyla Kadıköy sokaklarında dolaştığı iddia edildi.

Son zamanlarda açtığı canlı yayınlarla çok konuşulan Mehmet Ali Erbil​, son olarak sosyal medyaya düşen görüntüleri çok konuşuldu. Mehmet Ali Erbil'in çıplak ayakla Kadıköy'deki hallerini gören sosyal medya kullanıcıları ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

TIKTOK​ HESABINDAN YAPTIĞI CANLI YAYINLARLA GÜNDEM OLDU

Tiktok hesabı açan Mehmet Ali Erbil, sahte bir hesap tarafından canlı yayında ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo​ ile konuştuğuna inandı ve konuşmasını devam ettirdi. O esnada kendisine birçok uyarıda bulunulsa da ünlü sunucu konuşmasına devam eti. Gündem olan video sonrası kızı Yasmin Erbil​ sosyal medya hesabından "kapat artık hesabı" diyerek babasına sitemde bulundu. 

TIKTOK VİDEOSU İÇİN KADIKÖY'DE ÇIPLAK AYAKLA DOLAŞTIĞI İDDİA EDİLDİ 

TikTok videosu çekmek için o halde dışarı çıktığı öne sürülen Erbil'in videosu kısa sürede sosyal medyada trend olurken kullanıcılar da "TikTok için daha neler yapacaksın?" yorumunda bulundu.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yalınayak Kadıköy sokaklarında görüldü

Mehmet Ali Erbil, Erbil, çıplak ayakla merdivende oturduğu anların ardından açıklama yaptı. Erbil, sosyal medyadan da yaptığı açıklamada sağlık durumunun iyi olduğunu ve sette olduğunu belirtti.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil yalınayak Kadıköy sokaklarında görüldü

 

 

 

 

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...