Tgrt Haber

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını yayınlayan Ece Ronay'a mahkemeden kötü haber

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
13 Temmuz 2024 10:08 - Güncelleme : 13 Temmuz 2024 10:35
Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını yayınlayan Ece Ronay'a mahkemeden kötü haber

Mehmet Ali Erbil’in klibinde oynayan Ece Ronay, daha sonra ünlü şovmenle mahkemelik olmuştu. Mehmet Ali Erbil’in kendisine attığı mesajları yayınlayan Ece Ronay’a mahkemeden kötü haber çıktı.

Aynı klipte oynayan Mehmet Ali Erbil ile Ece Ronay arasında devam eden "haberleşmenin gizliliğini ihlal” davası sonuçlandı. Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı mesajları yayınlayan Ece Ronay'a mahkemeden kötü haber geldi. 

MEHMET ALİ ERBİL'İN MESAJLARINI PAYLAŞTI

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Kendisine ait mesajları yayınlanan Ece Ronay’a dava açmıştı. Bugün görülen 4. celse sonunda Ece Ronay 1 yıl hapis cezası aldı. Ceza 6 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.

Ancak bu karar, Ece Ronay’ın 11.06.2019 tarihinde de Çeşme 1. Asliye Ceza Mahkemesi’nde hakkında başka bir davada işlediği suçtan dolayı 5 yıllık hükmün geri bırakılması cezası olması nedeniyle başına dert oldu. Erteleme kararı kaldırıldı, eski davasında tekrar yargılanacak.

Mehmet Ali Erbil'in mesajlarını yayınlayan Ece Ronay'a mahkemeden kötü haber - 1. Resim

 

Kaynak: tgrthaber.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...