Tgrt Haber

17 yaşına giren Mehmet Ali Erbil'in oğlunu gören şoke oldu! Babasının kopyası…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
05 Temmuz 2023 14:47 - Güncelleme : 05 Temmuz 2023 15:11
17 yaşına giren Mehmet Ali Erbil'in oğlunu gören şoke oldu! Babasının kopyası…

Mehmet Ali Erbil’in Tuğba Coşkun'la olan evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ali Sadi 17 yaşına girdi. Delikanlılığa adım atan Ali Sadi’nin son halini görenler ‘Babasının kopyası’ yorumunda bulundu.

Mehmet Ali Erbil​ 2005 yılında evlendiği Tuğba Coşkun’dan 2011 yılında boşanmıştı. Bu evlilikten dünyaya gelen Ali Sadi, 17 yaşına girdi. Coşkun da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oğlunun doğum gününü kutladı. Ali Sadi’nin son halini gören sosyal medya kullanıcıları ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. 

17 yaşına giren Mehmet Ali Erbil'in oğlunu gören şoke oldu! Babasının kopyası…

"YARATMAK ALLAH'A MAHSUS"

Instagram hesabından oğlu Ali Sadi'nin son halini paylaşan Tuğba Coşkun, "Ali'm 17 oldu. Seninle aşkımız sonsuz ve tarifsiz. Seni çok seviyorum iyi ki benim oğlumsun" ifadelerini kullandı. Eski eşinin paylaşımına yorum yapan Mehmet Ali Erbil ise "İyi ki birlikte en güzel, en değerli birini yaratmışız" dedi. Erbil'in yorumunda yaratma kelimesini kullanması kullanıcıların tepkisini çekti. Erbil'in yorumuna cevap veren bazı kullanıcılar "Yaratmak Allah'a mahsus. Anne ve babaya değil" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...