Tgrt Haber

Mehmet Ali’den Cem Yılmaz’a ağır sözler: Erkek halimle filmini izleyemedim

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
21 Eylül 2022 09:20 - Güncelleme : 21 Eylül 2022 09:54
Mehmet Ali’den Cem Yılmaz’a ağır sözler: Erkek halimle filmini izleyemedim

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil önceki akşam Buket Aydın’ın programına konuk oldu. Cem Yılmaz’ın Netflix’te yayınlanan Erşan Kuneri filmine eleştiride bulunan Erbil “Erşan Kuneri'yi erkek halimle izleyemedim. Tamamıyla küfür üzerine kurulu bir film.” dedi.

Önceki gün Buket Aydın’ın programına konuk olan şovmen Mehmet Ali Erbil​, kendisiyle ilgili soruları yanıtladı. Komedyen Cem Yılmaz’ın Netflix’te yayınlanan ve birtakım eleştirilerin hedefi olan Erşan Kuneri​ filmi için ağır eleştirilerde bulunan Mehmet Ali Erbil, dünyada canlı yayında en çok şov yapan insanlardan biri olduğunu belirtti.

“TAMAMIYLA KÜFÜR​ ÜZERİNE KURULU BİR FİLM”

Erşan Kuneri’yi kendi çocuğuna izletmek istemeyeceğini belirten ünlü şovmen şu ifadeleri kullandı: "Bel altı espri farklı küfür farklı. Tamamen küfürlü, bunun üzerine kurulu bir film. Sırf 10 dakika küfür dolu. Tamamıyla küfür üzerine kurulu bir film. Kendi erkek halimle seyredemedim.Cem Yılmaz​ da akıllı bir çocuk. Belki yeni bir kulvar yeni bir yol bulmak istediler. Belki Amerikan filmlerinden yola çıktılar. Türk sinemasında böyle bir örneği yok. Ben de eleştirdim bir sanatçı olarak. Konservatuvar mezunuyum. RTÜK var sonuçta. Özel televizyonlarda reklamlarda bile konuşanlar için özel denetim yapılırdı. Türkçe ve diksiyon düzgün olacaktı. Benim hiç ekranda küfür ettiğim yoktur, bunu kimse söyleyemez. Filmlerimde de böyle bir argo yok. Ben kendi çocuğumun da izlemesini istemem"

Mehmet Ali’den Cem Yılmaz’a ağır sözler: Erkek halimle filmini izleyemedim

“DÜNYADA CANLI YAYINDA EN ÇOK ŞOV YAPAN İNSANLARDAN BİRİYİM”

Erbil konuşmasına şöyle devam etti: "Mesleğimi çok seviyorum, çok severek yapıyorum. Tanınmışlığın götürüsü de oldu. Hiperaktiftim küçüklüğümden beri. Hayatım boyunca zararlarını gördüm. Sululuk demeyeyim de onun dibini görmüşlüğüm vardı. Yaptığım programların çoğunun içi boştu, onları ben kendime uydurdum. Çarkıfelek de öyle sevildi. Haftanın her günü birinci oluyorduk, o dönemlerde efsaneydi.Canlı yayın​, her an patlamaya hazır bir bomba. Herkesin başına gelebilir, insanlık hali. Dünyada canlı yayında en çok şov yapan insanlardan biriyim."

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...