Tgrt Haber

Mehmet Aslantuğ’dan ‘Kendini acındırdı’ yorumlarına bomba cevap!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
26 Eylül 2023 10:25 - Güncelleme : 26 Eylül 2023 11:06
Mehmet Aslantuğ’dan ‘Kendini acındırdı’ yorumlarına bomba cevap!

Arzum Onan ile 27 yıllık evliliğini geçtiğimiz mayıs ayında noktalayan Mehmet Aslantuğ, boşandıktan sonra sosyal medya paylaşımlarına sıklık verdi. Son olarak bekarlık hayatını paylaşan Aslantuğ’un ‘kendini acındırdı’ yorumunlarına ünlü oyuncudan cevap gecikmedi.

Boşandıktan sonra ev haliyle yumurta pişirip ütü yaptığını sosyal medya​ hesabından yayınlayan Mehmet Aslantuğ​, kısa süre sonra paylaşımını silmişti. Ünlü oyuncu o paylaşıma gelen yorumlara cevap verdi. Aslantuğ’un lüks teknesi de gözlerden kaçmadı. 

“KENDİNİ ACINDIRDI” YORUMLARINA CEVAP

Arzum Onan​ ile ayrılıktan sonra paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Mehmet Aslantuğ son olarak bekar hayatını paylaşıp silmişti. Paylaşımla ilgili "Kendini acındırdı" ve "Ayrılık acısını atlatamadı" şeklinde yorumlara maruz kalan Mehmet Aslantuğ, lüks teknesini boyadığı anları paylaşıp şunları yazdı: 

Mehmet Aslantuğ’dan ‘Kendini acındırdı’ yorumlarına bomba cevap!

"Ah benim tatlı dilli magazinci kardeşim. İki yumurta kırıp, iki gömlek ütüleme paylaştım diye, acındıracak bir kafada mıyım sanırsın. Yıllar önce bir söyleşide; 'Hiçbir kadın, geleceğini; bir adamın aşkına, samimiyetine, vicdanına, sonunda bir gün aklının karışmasına bırakmamalı. Muasır medeniyet başka türlü inşa edilemez' diyen biri olarak aynı yerdeyim ve tam da bu nedenle temsil etmeye çalıştığı duyguları kendi ilişkisi üzerinden haksızca çelmelenen bir adamın sesiyim."

"Birçok izleyici, mütecavizine aşık rollerden de ilham alabilir ama ben o rolün biricik meselesinin böyle bir aşkı meşrulaştırmak değil, o aşkla savaşmak olduğuna inananlardanım. Çoğu insan için önemli olan konfor alanlarını kaybetmemek olabilir ama ben onları yok sayarak yürüyorum. Ah be kuzum, bırak aşkı, toplumu onarmak için az çok sözüm / emeğim var, sen bu açığa gıybet muhabbetiyle neyi onarmış oluyorsun?" ifadelerini kullandı. 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...