Tgrt Haber

Mehmet Dinçerler’den olay hamle: Hadise’den tüm takıları geri istedi!

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
15 Eylül 2022 11:28 - Güncelleme : 15 Eylül 2022 11:50
Mehmet Dinçerler’den olay hamle: Hadise’den tüm takıları geri istedi!

Ünlü şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler’in evlilikleriyle ilgili haftalardır çıkan söylentilerden sonra ilk hamle Hadise’den geldi. Avukatı vasıtasıyla boşanma dilekçesini adliyeye veren Hadise sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Bunun üzerine Mehmet Dinçerler’in tepkisi şok etkisi yaptı. İddiaya göre Dinçerler, Hadise’ye taktığı tüm takıları geri istedi.

Hadise​ ve Mehmet Dinçerler​ çiftinin evlilikleriyle ilgili sorun, ailelerin araya girmesine rağmen çözülmedi. 4 ay önce sessiz sedasız evlenen çift, haftalardır bir araya gelmedi. Son olarak yüzüksüz görüntülenen ve konserinde “küçük bir yol” şarkısını söylerken göz yaşlarına boğulan Hadise, sessizliğini bozdu ve avukatı vasıtasıyla Beykoz Adliyesi’ne boşanma​ dilekçesini verdi.

"ANLAŞARAK SONLANDIRAMADIK"

Hadise, boşanma dilekçesini vermesinin ardından sosyal medya hesabından takipçileri için de bir paylaşımda bulundu. Hadise paylaşımında: “Anlaşarak sonlandıramadığımız için” ifadelerini kullandı.

TÜM TAKILARI İSTEDİ

Mehmet Dinçerler'in daha az konser yapmasını ve kapalı giyinmesini istemesinden ötürü Hadise’nin bunaldığı ve fikir ayrılığı yaşadığı için anlaşamadıkları ortaya çıktı. 2. Sayfa programına göre Mehmet Dinçerler, Hadise’nin boşanma dilekçesinden sonra tüm takıları istediği ve özellikle evlilik teklifi ederken hediye ettiği 3 milyon TL'lik yüzüğü de geri istediği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...