Tgrt Haber

Hadise’den ayrılan Mehmet Dinçerler’in eski paylaşımları şok etkisi yaptı: Sosyal medya birbirine girince hesabını kapattı

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
16 Eylül 2022 11:58 - Güncelleme : 16 Eylül 2022 12:19
Hadise’den ayrılan Mehmet Dinçerler’in eski paylaşımları şok etkisi yaptı: Sosyal medya birbirine girince hesabını kapattı

4 aylık evliliklerini dünkü paylaşımlarıyla sonlandırdıklarını duyuran Hadise ve Mehmet Dinçerler çifti arasında sular durulmuyor. “Anlaşarak sonlandıramadık” diyen Hadise’den tüm takıları isteyen Mehmet Dinçerler’in şimdi de hakaret içerikli eski tweetleri ortaya çıktı.

Mayıs ayında aile arası bir törenle dünya evine giren ünlü şarkıcı Hadise​ ve iş insanı Mehmet Dinçerler​, bir süredir aşamadıkları bazı sorunlar yaşıyor. Evlilikleri üzerinde kara bulutlar dolaşan çift hakkında çıkan çeşitli söylentilerin ardından Hadise dün sabah saatlerinde avukatı aracılığıyla Beykoz Adliyesi’ne boşanma​ dilekçesini verdi.  Magazin gündemine bomba gibi düşen olayın ardından her iki isim de peş peşe paylaşımlarda bulundu.

“ANLAŞARAK SONLANDIRAMADIK”

Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin ayrılıklarının kesinleşmesinin ardından her ikisi de sosyal medya​ hesaplarından paylaşımlarda bulundu. Hadise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Anlaşarak sonlandıramadığımız için boşanma davası açtığımı sizlerle paylaşmak isterim. Mehmet'e hayatında mutluluklar diliyorum. Bu süreçte yanımda olan herkese teşekkür ederim.”

HADİSE’DEN TAKILARI İSTEDİ

Hadise’nin açıklamasının ardından Mehmet Dinçerler de ayrılığı onaylayan bir açıklamada bulundu. Sonrasında Dinçerler’in Hadise’ye düğünde taktığı tüm takıları istediği iddia edildi. Özellikle de evlilik teklifi sırasında taktığı 3 milyon liralık yüzüğü Hadise’den geri aldı.

ESKİ PAYLAŞIMLAR ORTAYA ÇIKTI, HESABINI KAPATTI

Mehmet Dinçerler'in bu hareketi sonrası ortaya çıkan eski tweet'leri ise başka bir tartışmanın fitilini ateşledi. Aralarında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin de bulunduğu birtakım kişilere yönelik hakaret dolu paylaşımlarda bulunan Dinçerler’e sosyal medyadan tepki yağdı. Bunun üzerine Dinçerler, sosyal medya hesabı Twitter’ı kapatmak zorunda kaldı. İşte o twitlerden bazıları:

Hadise’den ayrılan Mehmet Dinçerler’in eski paylaşımları şok etkisi yaptı: Sosyal medya birbirine girince hesabını kapattı

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...