Tgrt Haber

Mehmet Yalçınkaya'nın 'baba' itirafı yürek burktu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
08 Şubat 2024 10:11 - Güncelleme : 08 Şubat 2024 10:11
Mehmet Yalçınkaya'nın 'baba' itirafı yürek burktu

Masterchef yarışmasının jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya, Mümtaz Taylan’ın sunuculuğunu üstlendiği Empati programında vefat eden babasıyla ilgili hüzünlendiren bir itirafta bulunarak, "Üzülür müyüm diye düşünüyordum. Öyle değilmiş" sözleriyle yürek burktu.

Masterchef​ yarışmasının ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya​, katıldığı programda 2020 yılında vefat eden babası​ için “Bir şey itiraf edeyim… ‘Babam öldüğünde acaba üzülecek miyim?’ diyordum. Çünkü çok az zaman geçirdik. Onu çok severdim içten içe.” sözleriyle yürek burktu.

MEHMET YALÇINKAYA'NIN BABASIYLA İLGİLİ İTİRAFI YÜREK BURKTU 

Küçük yaşta amcasıyla birlikte çalışmaya giden babasıyla çok az vakit geçiren şef Mehmet Yalçınkaya, katıldığı programda , ‘Bir şey itiraf edeyim… ‘Babam öldüğünde acaba üzülecek miyim?’ diyordum. Çünkü çok az zaman geçirdik. Onu çok severdim içten içe. Çok az zaman geçirdiğim için, uzak kaldığımız için babamla ilgili üzülür müyüm diye düşünüyordum. Öyle değilmiş… Yandım hem de nasıl yandım' dedi. Ünlü Şef'in babası Seyfettin Yalçınkaya, 23 Temmuz 2020’de vefat etmiş ve ertesi günü memleketi Bolu’da son yolculuğuna uğurlanmıştı.

Mehmet Yalçınkaya'nın 'baba' itirafı yürek burktu - 1. Resim


 

 

Kaynak: TGRT Haber

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...