Tgrt Haber

Melek Baykal ve Şevval Sam’lı diziye ödüllü oyuncular katıldı

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Birsen Altuntaş
04 Aralık 2023 14:50 - Güncelleme : 04 Aralık 2023 14:50
Melek Baykal ve Şevval Sam’lı diziye ödüllü oyuncular katıldı

Usta oyuncular Şevval Sam ve Melek Baykal'ı buluşturan Yan Oda dizisine ödüllü 4 oyuncu dahil olacak.

Melek Baykal​ ve Şevval Sam’ı buluşturan buluşturan yeni dizi Yan Oda​'ya; Nezaket Erden, Tarhan Karagöz, Samet Kaan Kuyucu ve Nilsu Yılmaz dahil oldu. Ödüllü oyuncuların kadroda yer almasıyla dizinin konusu daha da merak edildi. 

ŞEVVAL SAM​ VE MELEK BAYKAL BAŞROLDE

“Yan Oda” dizisi Psikiyatrist Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikâyesinden Mehmet Barış Günger tarafından senaryolaştırıldı. Melek Baykal (Cevale), Şevval Sam (Verda), Caner Cindoruk (Fikret), Oktay Çubuk (Taylan)'un yer aldığı dizi, ünlü bir TV sunucusu ile ünlü iş insanının sürpriz evliliğinin ardından aileleriyle aynı evde yaşama süreçleri ve ardından yaşanan olaylar anlatılacak. 

4 OYUNCU DAHA KATILDI

Diziye ödüllü 4 oyuncu dahil oldu. Son dönemde “Bihter” filmi ve Uraz Kaygılaroğlu’yla oynadığı “Aşık Shakespeare” adlı tiyatro oyunuyla gündemde olan Nezaket Erden “Yan Oda”nın kadrosuna dahil oldu. Erden, dizide Selda rolüne hayat verecek. Selda “Verda”nın oldukça yumuşak başlı olan kız kardeşi olarak dizide yerini alacak.

Altın Portakallı oyuncu Tarhan Karagöz “Yan Oda”da Selim rolüyle seyirci karşısına çıkacak ve Fikret’in ablası Yıldız’ın (Yeşim Ceren Bozoğlu) eşini oynayacak.

Melek Baykal ve Şevval Sam’lı diziye ödüllü oyuncular katıldı

Dizide Yıldız (Yeşim Ceren Bozoğlu) ile Selim’in oğulları Anıl’ı yakışıklı genç yıldız Samet Kaan Kuyucu oynayacak. Anıl, Taylan’ın (Oktay Çubuk) aynı evde yaşadığı kuzeni olarak zaman zaman çatışmaların da içinde yer alacak.

Nilsu Yılmaz ise Yan Oda’da “Simten” rolünü oynayacak. Simten, Fikret’in (Caner Cindoruk) oğlu Taylan’ın arkadaşı, aynı zamanda Anıl’ın kız arkadaşı Mihre’nin de kız kardeşidir.

Melek Baykal ve Şevval Sam’lı diziye ödüllü oyuncular katıldı

Kaynak: Birsen Altuntaş

300
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...