Tgrt Haber

Melek Mosso nikah memuruna “evet” dedi, akşama konsere koştu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: Haber Merkezi
12 Ekim 2023 09:36 - Güncelleme : 12 Ekim 2023 09:37
Melek Mosso nikah memuruna “evet” dedi, akşama konsere koştu

Şarkıcı Melek Mosso 2 yıldır birlikte olduğu manken Serkan Sağdıç ile evlendi. Sade bir törenle evlenen çiftin düğünü Mersin’de gerçekleşti.

Geçtiğimiz günlerde nişan​ ve hemen ardından kına gecesi yapan Melek Mosso​, dün akşam gerçekleşen sade bir törenle evlendi. Ailelerin ve yakın arkadaşların katıldığı törenin ardından kutlama ise sahnede yapıldı. 

MELEK MOSSO EVLENDİ

Son dönemin popüler şarkıcılarından biri olan Melek Mosso, 2 yıldır manken Serkan Sağdıç ile beraber. Çift geçtiğimiz haftalarda hem nişan hem kına gecesini aynı günlerde yapmışlardı. Sosyal medyada çok konuşulan çift, dün Mersin’de evlendi.

Melek Mosso nikah memuruna “evet” dedi, akşama konsere koştu

SABAH DÜĞÜN YAPTI AKŞAM KONSER VERDİ

Melek Mosso’nun Mersin’de evlenmesinin sebebi ise konseri oldu. Yoğun bir tempoda çalışan Mosso, evlendiği akşam konser verdi. Yeni evli çift kutlamayı ise konserde sahnede dans ederek yaptı.

Kaynak: Haber Merkezi
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...