Tgrt Haber

Burnunuzu bir daha siyasete sokmayın! Melih Gökçek’ten ünlüleri küplere bindirecek yorum…

Editör: Burcunur Yılmaz / Kaynak: TGRT Haber
30 May 2023 09:30 - Güncelleme : 30 May 2023 11:54
Burnunuzu bir daha siyasete sokmayın! Melih Gökçek’ten ünlüleri küplere bindirecek yorum…

Eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra siyasetle ilgili sık sık yorum yapan ünlüleri hedef aldı. Gökçek liste halinde belirttiği sanatçılara "Bana bakın sanatçı taifesi. Burnunuzu bir daha siyasete bulaştırmayın.” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için 28 Mayıs’ta bir kez daha sandık başına giden vatandaşlar, 13. Cumhurbaşkanı olarak da Recep Tayyip Erdoğan’ı seçti. Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyen Cem Yılmaz​, Şahan Gökbakar, Tarkan, Gülşen, Gökhan Özoğuz, Ezgi Mola gibi ünlülerin olduğu isimleri hedef alan eski belediye başkanı Melih Gökçek, sert ifadelere yer verdi. "Bana bakın sanatçı taifesi. Burnunuzu bir daha siyasete bulaştırmayın. Artistliğe devam. Anlaşıldı mı?" dedi.

 

"ARTİSTLİĞE DEVAM"

TGRT Haber'den derlenen bilgiye göre; Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Twitter hesabından sanatçıları hedef aldı. Kemal Kılıçdaroğlu​'nu destekleyen Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Tarkan, Gökhan Özoğuz, Ezgi Mola'nın da aralarında olduğu ünlü isimlere sert sözlerle yüklenen Gökçek, bir daha siyasete karışmamalarını istedi. Gökçek, paylaşımında şunları söyledi: "Bana bakın sanatçı taifesi. Burnunuzu bir daha siyasete bulaştırmayın. Artistliğe devam. Anlaşıldı mı? Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar, Tarkan, Defne Samyeli, Gülşen, Gökhan Özoğuz, Mustafa Sandal, Fazıl Say, Ezgi Mola, Murat Boz, Berna Laçin"

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...