Tgrt Haber

Melis Sezen İngilizcesiyle Seren Serengil'den geçer not alamadı! Yorumu kırdı geçirdi

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: tgrthaber.com
21 Ağustos 2024 10:15 - Güncelleme : 21 Ağustos 2024 10:17
Melis Sezen İngilizcesiyle Seren Serengil'den geçer not alamadı! Yorumu kırdı geçirdi

Melis Sezen Amsterdam’da düzenlenen Septimius Ödülleri’nde ülkemizi temsil etti. Kırımızı elbisesiyle geceye katılan Melis Sezen, İngilizce röportajıyla Seren Serengil'den ise geçerli not alamadı.

Son olarak Kerem Bürsin ile başrolünü paylaştığı Son of a Rich' filminin çekimleri tamamlandı. Son dizisi Gülcemal ile Septimius Ödülleri’ne katılan Melis Sezen​, sempatik tavırlarıyla beğeni topladı. İngilizce röportaj veren Melisa Sezen, Seren Serengil​'e bir türlü kendini beğendiremedi. 

SEREN SERENGİL'DEN MELİS SEZEN'E İNGİLİZCE AYARI 

 Septimius Ödülleri’nde "En İyi Kadın Oyuncu" kategorisinde aday gösterilen Sezen, Türkiye'yi uluslararası arenada temsil etti. Kırmızı elbise tercih eden Melis Sezen, sempatik tavırları ve akıcı İngilizcesiyle beğeni topladı. Sosyal medya yorumlarıyla adından söz ettiren Seren Serengil, Melis Sezen haberini yapan sayfanın altına, "Koç Üniversitesi'nin İngilizcesi bu olmaz" dedi. Melis Sezen Koç Üniversitesi​ Medya ve Görsel Sanatlar Bölümünden mezun oldu. 

Melis Sezen İngilizcesiyle Seren Serengil'den geçer not alamadı! Yorumu kırdı geçirdi - 1. Resim

Melis Sezen İngilizcesiyle Seren Serengil'den geçer not alamadı! Yorumu kırdı geçirdi - 2. Resim

Kaynak: tgrthaber.com
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...