Tgrt Haber

Melisa Döngel'in Kirli Sepeti akıbeti belli oldu

Editör: Dilek Ulusan / Kaynak: TGRT Haber
10 Haziran 2024 16:03 - Güncelleme : 10 Haziran 2024 16:04
Melisa Döngel'in Kirli Sepeti akıbeti belli oldu

Yeni sezonda da ekranda olacak Kirli Sepeti dizisinden Ceyhan karakterini oynayan İbrahim Ceyhan ayrılık kararı aldı. Dizide Ceyhan'ın eski eşi rolünde yer alan Melisa Döngel'in ise diziye devam edeceği öğrenildi.

Son gelen izlenme oranlarına göre; yeni sezonda da ekranda olacak Kirli Sepeti​ dizisinde ayrılıklar yaşanacak. Halil İbrahim Ceyhan'ın ayrılığının ardından oyuncunun partneri Melisa Döngel'in de diziden ayrılacağı iddia edilmişti. 

MELİSA DÖNGEL KİRLİ SEPETİ'NDEN AYRILACAK MI?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu’nun yazdığı sevilen dizide Halil İbrahim Ceyhan’ın ardından Melisa Döngel’in hikâyesinin devam edip etmeyeceği merak edilmişti. Ağustos ayında tekrar sete çıkacak diziye yeni karakter girerken, Melisa Döngel dizide oynamaya devam edecek. Döngel ayrıca yeni sezonda “Hudutsuz Sevda”nın kadrosunda yer alacak olan Burak Sevinç ve usta aktör Fikret Kuşkan’la “Güzel” adlı sinema filminde başrol oynayacak.

Melisa Döngel'in Kirli Sepeti akıbeti belli oldu - 1. Resim

Melisa Döngel'in Kirli Sepeti akıbeti belli oldu - 2. Resim

Melisa Döngel'in Kirli Sepeti akıbeti belli oldu - 3. Resim

Kaynak: TGRT Haber
500
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...